5000-6000 TL sistem önerisi

Galaxes

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ASUS Cerberus 1050 Ti 4 GB düşünüyorum morhipoda en ucuz 2941 TL ama ne kadar güvenilir bilmem. Amazon'da 3000TL cerberus 1050 var. İşlemci olarak kesinlikle Ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum fakat diğer parçalar konusunda öneri istiyorum. PSU, SSD, anakart, kasa, bellek büyçeyi aşmayarak. Eğer daha ucuz ve arasında performansta çok az fark olan ekran kartı önerirseniz önerilerinize açığım :D Cerberus'un 2 fanlı olması benim için iyi Phoenix almayı hiç düşünmüyorum. MSI GeForce GTX 1050'de 3000TL imiş belki onu alırım her neyse eğer bütçeyi aşmadan kaliteli parçalar alabilirsek benim için çok iyi :D

Son düzenleme:
Ne zamandan beri Ryzen 5 3600, 3000 TL?
Diğer sitelere bakmanızı öneririm.

Hocam ekran kartı 3000DEMEk istedim :D yanlış yazmışım hemen düzeltiyorum
Ne zamandan beri Ryzen 5 3600, 3000 TL?
Diğer sitelere bakmanızı öneririm.

Hocam ben SSD, anakart, bellek, kasa, PSU önerisi istedim bu arada bütçeyi aşmayarak çünkü cidden Cerberus 1050 ve Ryzen 5 3600 bir sistem istiyoeum ister 8 GB ister 16 GB RAM ama galiba 8x1 biraz sistemi zorlayabilirmiş o yüzden 4x2 önerenleri gördüm.

Hocam ekran kartı 3000DEMEk istedim :D yanlış yazmışım hemen düzeltiyorum.

Hocam ben SSD, anakart, bellek, kasa, PSU önerisi istedim bu arada bütçeyi aşmayarak çünkü cidden Cerberus 1050 ve Ryzen 5 3600 bir sistem istiyoeum ister 8 GB ister 16 GB RAM ama galiba 8x1 biraz sistemi zorlayabilirmiş o yüzden 4x2 önerenleri gördüm.

Benim sorumada bakar mısınız lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı