5000-6000 TL uzun süre kullanılabilecek telefon tavsiyesi

Merhaba, daha önce hep Android telefon kullandım LG g2, G4 kullandıktan sonra 3 yıldır acil ihtiyaçtan pili iyi olduğu için aldığım Redmi 5 Plus kullanıyorum. Cihaz artık hem fiziksel olarak hem yazılımsal hem de batarya olarak yıprandığı için değiştirmek istiyorum. Kamera olarak pek bir beklentim yok orta-iyi, batarya olarak da 1 günü çıkarması yeterli. Önemli olan uzun yıllar sorunsuz kullanım ve iyi performans, özellikle mevcut uygulama çökme problemleri vs. can sıkıcı oluyor. Android tarafını hiç takip etmediğim için sizden bu yönde tavsiyeler istiyorum. Aslında bütçe olarak 5000-6000 TL civarını düşünüyorum ama iPhone 12 mini oldukça dikkatimi çekti. iPhone 11/12 mini genel olarak aklımda. Android tarafındaki alternatiflere göre karar vermek istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
iPhone 12 Mini kafanıza yattıysa iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum.
Dalga mı geçiyorsun o telefonun fiyatı 8000 TL üstü.

S20 FE SD 865 versiyonu 5700 TL, çok iyi bir tercih.

Konu sahibinin kendisi yazmış zaten 12 Mini diye?
Pardon, kusura bakma. Haklısın gözümden kaçmış.

11 yerine 12 Mini mantıklı. Ben yine de S20 FE SD 865 modelinin çok iyi F/P olduğunu belirteyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı