5000-6000TL tablet önerisi

Bu ikisi arasında kaldım. Hangisi alınmalı veya bu fiyat bandında başka önerisi olan var mı? Genel olarak ders, video, film vs. işlerinde kullanılacak, arada bir belki oyun oynanabilir. Uzun ömürlü fiyatını karşılayacak bir tablet olsun istiyorum. Honor Pad X9 - Redmi Pad SE (8 GB) Karşılaştırması - Epey
Ben Honor Pad X8 modelini kullanıyorum. Cihaza Custom ROM yüklenmiyor ve güncelleme politikası çok kötü. Önerim Redmi Pad SE.

Hocam peki Huawei Matepad 11 2023 6GB 128GB 11'' Tablet+Klavye bu tabletle Redmi Pad SE arasındaki fiyat farkına değer mi yoksa Redmi Pad SE yi alıp geçeyim mi
MatePad 11 var bende ve direkt satıp iPad alacağım bütçem olduğu için. Tek ve net tavsiyem MatePad 11 alma Redmi pad SE al geç hem güvenilir hem Google Play sorunu yok hem de güncellemede sorun çıkarmaz. MatePad 11 de maalesef ki uygulamalar ne kadar APK veya gbox aracılığıyla belli başlı uygulamalar yüklensede kararsız çalışıyor can sıkıcı derecede.

MatePad 11 var bende ve direkt satıp iPad alacağım bütçem olduğu için. Tek ve net tavsiyem MatePad 11 alma Redmi pad SE al geç hem güvenilir hem Google Play sorunu yok hem de güncellemede sorun çıkarmaz. MatePad 11 de maalesef ki uygulamalar ne kadar APK veya gbox aracılığıyla belli başlı uygulamalar yüklensede kararsız çalışıyor can sıkıcı derecede.
Hocam peki bu fiyat bandında 5000-6000 daha iyisini bulabilir miyim?

Hocam direkt bütçeniz yetiyorsa Redmi pad SE alın dediğime güvenin şaşmayın. Tablet ilgi alanım olduğu için güvenebilirsiniz.
Ders notları alırken sıkıntı çıkarmaz mı hocam kalem desteği yok bildiğim kadarıyla ama

Hocam direkt bütçeniz yetiyorsa Redmi pad SE alın dediğime güvenin şaşmayın. Tablet ilgi alanım olduğu için güvenebilirsiniz.
Eğer öğrenci indiriminden indirim alabilirsem Samsung Galaxy Tab S7 FE yi düşünüyorum. Çok para da vermek istemiyorum bir tablete ama işte indirim olursa eğer alabilirim yoksa Redmi Pad SE alacağım gibi duruyor hocam şu kalem olayını cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı