- Makaleler
- 2
Daha fazla
Buradaki birçok benim de dikkatimi çekmişti ama benzer fiyat skalasında birçok ürün olduğu için kararsız kaldım... Hangisi neden alınır bilemiyorum. Şu anda bana bir arkadaşımın önerdiği şu model var: https://wraithesports.com/products/hitscan-hyperlight-wireless-mouse?variant=48705974337729
Dongle ayrı satılıyor ve toplamda 5500TL geliyor. Değer mi sizce?
Bence 5500TL için değmez 4700 falan olsa MayaX kıvamında evet alınır derdim ama aynı bütçeye karbon fiber veya az üstüne magnezyum ürünler varken hem de en üst seviyesi değmez diyorum.
Pwanage olanlar zaten en üst teknoloji + Karbonfiber malzeme. Diğer MayaX ve OGM Pro V2 ise hem sağlamlık olarak Plastik kasalar içinde en iyilerden hem de performans ve kalite kontrol olarak çok övülen ürünler. Performans kısmına değinmeme gerek yok diye düşünüyorum çünkü zaten 4000TL üstü ürünlerde zaten 3950 + Nordic MCU fix sadece shape ve switch gibi farklar oluyor bir de malzeme değişiyor.
Ben hazırda Hades modeli geldi diye OGM Pro V2 sipariş ettim elime gelmedi ama. MayaX ve Trinity ise size BeastX sonrası çok tanıdık gelecektir çünkü aynı shape zaten yabancılık çekmezsiniz. Eğer ben biraz ergo fare denemek istiyorum derseniz de Stormbreaker ve OGM Pro V2 alabilirsiniz.