5000-6300 TL Gaming Notebook Tavsiyesi

Monster Tulpar T5 V17.1 15.6'' aldım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ürün elime ulaştı ve bi kaç test etme olasılığım oldu. Gayet hoşuma gitti şu anlık bir aksilik yok istediğim düzey ve performansta bir bilgisayar. İlerleyen zamanlarda durum ne olur görücez. Kronik bir sıkıntısı çıkmadı şimdiye kadar karşıma. Alacaklara veya düşünenlere notebook prize takılı değil iken başlatma tuşuna 3 sn gibi bi süre ile basılı tutmanız gerekiyor açılması için. Monster teknik servisi ile iletişime geçtim çocuk kilidi tarzında bir şey söylediler pek inandırıcı gelmedi ama bunu sorun olarak görmüyorum ha bir kere tıklamışım ha 3 sn basılı tutmuşum. Prize takılıyken saniyede açılıyor zaten. Şimdiye kadar Battlefield 1 deneme şansım oldu ful grafiklerde akıcı şekilde oynayabiliyorum donma kasma vb. sorun yaşamdım. Dediğim gibi ilerleyen zamanda merak edenler olursa eğer güncellerim konuyu. Monster seven var sevmeyen var açıkcası ben çok tercih etmiyordum fakat gelince ayrı bi sevmeye başladım bilgisayarı tavsiye ederim. Teşekkür ederim tekrardan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı