5000-6500 TL monitör önerisi

inlvrama

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Benim şu anki monitörüm 75 Hz ve 21.5 inç. Değiştirmek istediğim için daha iyi bir monitör bakmaktayım. Hem inç'inin 24.5-25.5 civarlarında olmasını hem de 144 olmasını istiyorum. Eğer fiyatı uygunsa 240 Hz de olur. Ms'nin de önemli bir şey olduğunu biliyorum sanırım tepki süresi demekti tam emin değilim siz daha iyi bilirsiniz. LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt Bu monitörü beğendim ama ms si 1 değil 0.5 bu ne gibi bir fark yaratır? 1 ile 0.5 arasında ne kadar fark var? 1 ms olması şart mı? Önerileri de bekliyorum şimdiden teşekkürler.

FPS oyunlari oynuyorsaniz cogunlukla Odyssey G4 oneririm.

Hocam ms gecikme süresi milisaniye olarak.
Yani ne kadar az o kadar iyi. 0.5 1'den daha iyi oluyor.
Hocam birde bilginiz var ise bir konuda daha birşey sormak istiyorum. 240 Hz monitörüm varsa ama sistemim bir oyunda 240 fps vermiyorsa donma yasarmıyım? Sanmıyorum ama sormak istedim.

Hocam bir de bilginiz var ise bir konuda daha bir şey sormak istiyorum. 240 Hz monitörüm varsa ama sistemim bir oyunda 240 FPS vermiyorsa donma yasar mıyım? Sanmıyorum ama sormak istedim.

Yok hocam sıkıntı olmaz. Hz monitörün gösterebileceği üst sınırı belirtiyor. 60FPS ve üzeri akıcı olur. Rekabetçi oyunlar yüksek FPS avantaj sağlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı