5000-6500 TL monitor önerisi

Zyetwy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 ti
i7 10750H 2.60 GHz
16 GB Ram
1 TB Hdd
256 GB Ssd
(Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop)
Monitor konusunda kafam çok karışık. Kronik sorunsuz 144-180Hz IPS panel monitör istiyorum. 27 inch önermeyin. Birkaç monitor var, hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben R25i kullaniyorum soru sorabilirsiniz. Diger modellerden 256F de deneme sansim olmuştu.
Hocam çok kararsızım her kafadan farklı bir ses çıkıyor monitor konusunda. Bu modellerden en iyisi hangisidir? Bir de lenovanın sorunu var mı? İps glow duymuştum ama bir de fiyatına zam geldi bu fiyatta alınır mı 6200 TL

Hocam çok kararsızım her kafadan farklı bir ses çıkıyor monitor konusunda. Bu modellerden en iyisi hangisidir? Bir de lenovanın sorunu var mı? İps glow duymuştum ama bir de fiyatına zam geldi bu fiyatta alınır mı 6200 TL
Ben ikinci el 1 ay kullanilmis ürünü 3kya aldım hocam 1 hafta once 😃. Renkler ve parlaklik cok iyi. Gecikmesini de oldukca beğendim. Glow dediginiz durum piyasadaki en kaliteli IPS monitorde bile az cok olacak maalesef. IPS panellerle alakali bir durum bu ama ben hic farketmedim rahatsiz etmedi. Pivot ozelligi de gayet islevli. Ben öneriyorum. Ama 6200 biraz fazla. Dusmesini bekleyin bence. Ya da sari sitede faturali 1 aylik urunleri 4 - 4.5 gibi satiyorlar bakabilirsiniz. Diger modeller hakkında asiri yorum yapamam kullanmadigim icin ama R25den gayet memnunum kısaca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı