5000-6500 TL RGB'siz sistem toplama

Bütçe
5000-6500 TL

301230

Decipat
Yer
???
RGB ışıklı sistemlerden nefret ediyorum, hiç RGB bileşeni olmayan sistem önerilerinde bulunabilir misiniz?

Önerilerde bulunur musunuz, bütçe 5000-6500 lira kadar.

Oynayacağım oyunlar: TF2, GTA 5 Online ve CS:GO.

Monitör dahil değil, alırsam 21.5" 144Hz 1 ms 1080p bir monitör alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geleceğe yönelik bir şey yaptım yaklaşık 6000 TL civarı oldu:
2X Arctic P14 140mm Kasa Fanı - n11.com

Siyah-Gri temalı ve istediğiniz gibi ışıksız bir sistem oldu.

İsterseniz kalan para ile Arctic Freezer 34 DUO gibi kule tipi bir soğutucu veya HDD eklenebilir.

Son düzenleme:
Geleceğe yönelik bir şey yaptım yaklaşık 6000 TL civarı oldu:
2X Arctic P14 140mm Kasa Fanı - n11.com

Siyah-Gri ve istediğiniz gibi ışıksız bir sistem oldu.

İsterseniz kalan para ile Arctic Freezer 34 DUO gibi kule tipi bir soğutucu veya HDD eklenebilir.
Çok iyi bir sisteme benziyor, hatta iyi bir sistem, 1 TB HDD eklemek zorunlu gibime geliyor, kasanın hava akımı iyiyse soğutucuya gerek kalmayacağını düşünüyorum.

Kasanın önü mesh hava akışı iyi ama içeriye hava almanız için fan gerek hatta önerdiğim fanlar ile birlikte @Motionless IN White kullanıyor.

M.2 SSD+1 TB HDD yapılabilir o zaman:

Kasanın önü mesh hava akışı iyi ama içeriye hava almanız için fan gerek hatta önerdiğim fanlar ile birlikte @Motionless IN White kullanıyor.

M.2 SSD+1 TB HDD yapılabilir o zaman:
M.2 120 GB SSD tercih ederim, sadece Windows'u SSD'ye kuracağım için yer sıkıntım olmayacak, @Motionless IN White 'a önerdiğiniz fanları da sisteme ekleyelim.

Tercih size kalmış ama düzgün bir marka M.2 ve SATA olmamasına dikkat edin.

Bu model olabilir mesela:

Soğutucuyu OC yapmayı düşünürseniz diye söyledim.

Şuan laptopumda ADATA SU800 kullanıyorum çokta memnun bıraktı, beni SSD, o yüzden zaten SSD'yi ADATA düşünüyordum. Kısacası sistemde değişen tek şey SSD ve eklenen 1 TB HDD var, fan almayı sonraya bırakırım diye düşünüyorum.

Soğutucuyu OC yapmayı düşünürseniz diye söyledim.
Eski bilgisayarımda OC yapınca bilgisayarın işlemcisi yanmıştı, o zamandan beri hiç OC o zaman fan da işime yaramayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı