5000-8000 TL monitör önerisi

Bütçe
5000-8000 ₺
Daha fazla  
Monitör
Fark etmez
Arkadaşlar merhaba herkese,

Belirlediğim ön plana çıkan bazı özellikler var fakat her anlamda önerilere açığım. Aşağıda özellikleri belirtiyorum, uyumlu olacak şekilde bütçeyi de düşünerek (aşmak gerekiyorsa da belirtin) tavsiye verebilir misiniz? İyi sosyaller dilerim.

Çözünürlük formatı: Full HD.
Çözünürlük: 1920x1080 px.
Görüntü teknolojisi: LED.
Yenileme hızı: 144 Hz.
Panel tipi: IPS.
Tepki süresi: 0.5 ms (1 ms de uygundur)
Ekran boyutu: 24 inç (24.5 inç de uygundur)
HDMI: Var.
Hoparlör: Var.
DisplayPort: Var.

Arkadaşlar merhaba herkese,

Belirlediğim ön plana çıkan bazı özellikler var fakat her anlamda önerilere açığım. Aşağıda özellikleri belirtiyorum, uyumlu olacak şekilde bütçeyi de düşünerek (aşmak gerekiyorsa da belirtin) tavsiye verebilir misiniz? İyi sosyaller dilerim.

Çözünürlük formatı: Full HD.
Çözünürlük: 1920x1080 px.
Görüntü teknolojisi: LED.
Yenileme hızı: 144 Hz.
Panel tipi: IPS.
Tepki süresi: 0.5 ms (1 ms de uygundur)
Ekran boyutu: 24 inç (24.5 inç de uygundur)
HDMI: Var.
Hoparlör: Var.
DisplayPort: Var.

Sistem bilgisi verseydiniz ona göre 2K önerisi verebilirdim ama Full HD için

Ne için kullanacaksınız? IPS panellerden 1ms beklemeyin. Pazarlama hileleri bunlar.
Masaüstü sistem için bir monitöre ihtiyacım var, oyun oynama temelli almak istiyorum o yüzden bu özelliklere göre araştırmıştım ama haklısınız 0.5 ms yazan bile var. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla o monitörler için MPRT değeri 0.5 ms, GTG değeri 1 ms diye belirtiliyor fakat gerçek değeri 4-5 ms de olabiliyor. Yanlışım varsa düzeltin, iyi günler.

Masaüstü sistem için bir monitöre ihtiyacım var, oyun oynama temelli almak istiyorum o yüzden bu özelliklere göre araştırmıştım ama haklısınız 0.5 ms yazan bile var. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla o monitörler için MPRT değeri 0.5 ms, GtG değeri 1 ms diye belirtiliyor fakat gerçek değeri 4-5 ms de olabiliyor. Yanlışım varsa düzeltin, iyi günler.

Doğru.

Örnek;
Desktop Screenshot 2025.04.23 - 17.35.05.60.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı