5000-8000 TL RTX 2060'lı sistem toplama

Makaleler
2
Selamlar, 5 ila 8 milyar arasında değişen güçlü bir sistem istiyorum. Fakat hangi siteden alsam nasıl alsam bilemedim. Sevgili Recep Baltaş'dan ve siz değerli insanlardan yardım istiyorum. RTX 2060'lı ya da siz daha iyisi varsabilirsiniz. Güzel bir YouTube, Twitch bilgisayarı toplamak istiyorum. İtopya olur, Vatan olur (vatan pahalı diyorlar) artık neresi olursa oyunlardan 144 FPS ve üstünü rahatlıkta alabilecek güncel ve güzel bir sistem toplamak istiyorum.

Isteklerim;
  • 1 TB HDD
  • Güzel bir SSD (400 GB üstü olursa iyi olur gibime geliyor)
  • 8X2 RAM (bayağı hızlı olursa iyi olur yani 3000MHZ falan. )
  • İ5 9600k ya da dengi başka bir rakip olabilir bilemem siz bilirsiniz
  • RTX2060
  • MSI güzel bir anakart
İlerde sistemimi yükselteceğim ona göre uyumlu olursa süper olur, güzel bir soğutucu ve 3 fanlı güzel bir kasa. Eksiklerim varsa siz değerli bilginler tamamlarsınız. 1 2 hafta içinde en geç 1 aya toplayacağım. Bu sistem için lütfen uygun ve güçlü bir sistem rica ediyorum. Sizi seviyorum ve beklemedeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD ve Harddisk başka siteden almanı öneririm İnventus'ta daha pahalı. Bence HDD devri bitti onun yerine M2 SSD al ama yine de sen bilirsin HDD'de ekledim.

Seagate Barracuda 1TB 250TL

Toshiba SSD 480GB 350TL

Corsair MP510 399TL

SSD ve M2 olarak alırsanız sistem toplam 7722TL

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    39,3 KB · Görüntüleme: 93
SSD ve Harddisk başka siteden almanı öneririm İnventus'ta daha pahalı. Bence HDD devri bitti onun yerine M2 SSD al ama yine de sen bilirsin HDD'de ekledim.

Seagate Barracuda 1TB 250TL

Toshiba SSD 480GB 350TL

Corsair MP510 399TL

SSD ve M2 olarak alırsanız sistem toplam 7722TL
M.2 NVMe SSD'ye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı