326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 4 Kasım 2020 #1 Herkese merhabalar. Bugün itibarıyla Sosyal'deki 6. ayımı doldurmuş bulunmaktayım. Bugün 5000 beğeni şerefine bir konu açmak istedim. Herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Bu forumun bana kattıklarını etiketledim. Unuttuklarım olabilir, kusura bakmayın. @Akif @Jira @Samotne Ciasteczka @Akkuşlu @Alpha Centauri @enes.wtp @UBerk @Motionless IN White @Enes3078 @Bora Dere @Kayseri Mantısı @PanzerTR @hadwiger @360388 @kino @166770 @kerobey @Webcam kullanan insan Unuttuklarım illa olacaktır, unuttuklarım kusura bakmasın. . Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
Herkese merhabalar. Bugün itibarıyla Sosyal'deki 6. ayımı doldurmuş bulunmaktayım. Bugün 5000 beğeni şerefine bir konu açmak istedim. Herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Bu forumun bana kattıklarını etiketledim. Unuttuklarım olabilir, kusura bakmayın. @Akif @Jira @Samotne Ciasteczka @Akkuşlu @Alpha Centauri @enes.wtp @UBerk @Motionless IN White @Enes3078 @Bora Dere @Kayseri Mantısı @PanzerTR @hadwiger @360388 @kino @166770 @kerobey @Webcam kullanan insan Unuttuklarım illa olacaktır, unuttuklarım kusura bakmasın. .
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 4 Kasım 2020 #2 Seni seviyorum da ah bir de "enes.wtp konu kilit lütfen" demesen, rapor var rapor... Neyse katkıların için teşekkür ederiz. Kısa süreli bi' KB edindin ama olsun ya, katkının kanıtı için tag'e ihtiyaç yok.
Seni seviyorum da ah bir de "enes.wtp konu kilit lütfen" demesen, rapor var rapor... Neyse katkıların için teşekkür ederiz. Kısa süreli bi' KB edindin ama olsun ya, katkının kanıtı için tag'e ihtiyaç yok.