5000 civarı sistem tavsiyesi

Bütçe
5000

Shichaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben daha çok orta segment oyunlar oynuyorum ve yazılım işinde çalışıyorum. Baktım ki bu işte tecrübeli olmak daha önemli size sorayım dedim.
5000 TL bandında bir bilgisayar arıyorum. Ancak yüksek taksit olması benim için önemli ve güvenilirlik tabii ki. Bilgisayar çok uzun süre açık kalacak. Belki bir hafta kapanmayacak. Hem oyunları oynatabilen hem de işimi aksatmayacak bir sistem arıyorum. Hazır sistem mi tercih etmeliyim tek tek mi toplamalıyım?
Mesela GameGaraj'da 3T-10 modelini gördüm benim işimi görecek kadar iyi. Ancak o kadar çok yorum okudum ki kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör hariç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben daha çok orta segment oyunlar oynuyorum ve yazılım işinde çalışıyorum. Baktım ki bu işte tecrübeli olmak daha önemli size sorayım dedim.
5000 TL bandında bir bilgisayar arıyorum. Ancak yüksek taksit olması benim için önemli ve güvenilirlik tabii ki. Bilgisayar çok uzun süre açık kalacak. Belki bir hafta kapanmayacak. Hem oyunları oynatabilen hem de işimi aksatmayacak bir sistem arıyorum. Hazır sistem mi tercih etmeliyim tek tek mi toplamalıyım?
Mesela GameGaraj'da 3T-10 modelini gördüm benim işimi görecek kadar iyi. Ancak o kadar çok yorum okudum ki kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör hariç.

Hocam GameGaraj'dan Neo 5A modelini değerlendirebilirsiniz.

O alınır. İşlemci yükseltip ekran kartı kalabilir.
Çok fazla ekran kartı değiştirin mesajı gördüm. Ancak söyledikleri ekran kartlarını stokta bulamadım. Acil olduğundan 1 hafta içinde seçmeliyim. Sizce GTX1650 düz sorun çıkarır mı?
Hocam GameGaraj'dan Neo 5A modelini değerlendirebilirsiniz.
SSD'de sorun yaşar mıyım bu modelde? Çıkarıp başka bir şey almalı mıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı