₺5000 Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Vergiler dahil olup olmadığını nereden bilebilirim? Şöyle bir resim çıktı tamamlamaya gelince:
Ek Açıklama 2020-09-30 114754.png

Hocam en fazla 5000₺ bütçe belirttim attığınız laptop 6000₺...
 
Vergiler dahil olup olmadığını nereden bilebilirim? Şöyle bir resim çıktı tamamlamaya gelince: Eki Görüntüle 685708

Hocam en fazla 5000₺ bütçe belirttim attığınız laptop 6000₺...
2. attığım laptop 5400 tl biraz artırarak ryzen 7 li laptop alıp tüm oyunlarda yüksek fpslere sahip olabilirsiniz.
 

2. attığım laptop 5400 tl biraz artırarak ryzen 7 li laptop alıp tüm oyunlarda yüksek fpslere sahip olabilirsiniz.
Oyun konusunda derdim yok açıkçası fazla. Kız olduğundan ve oyunlarla arası olmadığından ötürü aşırı basit ve sistem gerektirmeyen oyunları açsa da yetiyor.
 
Hocam benim attığım Laptop'ta sistem gerektirmeyen veya az gerektiren oyunları rahat oynatır. Vergiler dahil mi bilmiyorum ama dahilse o laptop iyi o fiyata. Cok güzel bir ekranı var Dersler'de veya internette gezerken ekranı gözü yormaz. Benim önerim yeni bir konu açmanız vergiler dahil mi diye o zaman yanıt bulabilirsiniz.
 
Merhabalar, kardeşim eski bilgisayarımı kullanıyordu ve PSU´su ile diğer parçaları arızalanmaya başladı. Biz de hazır liseye geçmişken ortalama bir laptop alıp kullanmasına karar verdik. Birkaç yerden yurtdışından bilgisayar/laptop alındığında daha ucuza geldiğini duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. En fazla 5000₺ olmak üzere Türkiye´den veyahut Almanya´dan laptop almayı planlıyoruz. Aranızda Almanya´da yaşayan veya daha önce Almanya´ya gitmiş olan varsa orada fiyatlar nasıl? Oradan almaya değer mi söylerse sevinirim. Ayrıca birçok laptop var, Technopat Tavsiyeler kısmından da baktım fakat kararsız kaldım. Oyun olarak öyle fazla oyunla alakası yok ama 3-5 Epic Games´in bedavaya dağıttığı ortalama oyunları yüklerim, o da en fazla, genellikle ders ve tarayıcı için kullanıyor zaten. 5000₺´yi sonuna kadar kullanmak zorunda da değiliz, sadece şöyle güzelinden 4 yıl bizi götürebilecek ortalama bir laptop yeterli. Tavsiyeleriniz için şimdiden herkese teşekkürler.

Hocam maalesef ki bu fiyata piyasada doğru düzgün bir laptop bulabilmek mümkün değil.
 

Geri
Yukarı