5000₺ dizüstü önerisi

Dostum haklısın. Ama 5000 TL bütçe ile bu kadar olur. En iyisi ASUS vivabook olur, 10. nesil i5 işlemcisi var ekran kartı tırt olabilir ama 256 GB SSD 4-8 GB RAM(fiyata göre) ve tabii ki 10. nesil 2020 model bir bilgisayarın olur oyun oynayamazsın ama derslerde işini hayli görür ve rahat 6_7 yıl kullanırsın.
Ekran kartı tırtsa neden versin ki bu parayı? O fiyat bandına genellikle MX110 veya en iyi ihtimalle MX130 koyuyorlar. MX110 alacağıma ekran kartsız 10. nesil İ3, 256 GB SSD alır geçerim. Kalan parayı da yerim :D MX110 ile hiçbir işlem yapamayacağıma göre e neden alalım biz bu ekran kartını? En mantıklısı 10. nesil İ3 seçeneği olur. Fiyatı iyice düşürecekse AMD düşünebilir arkadaşımız. Ben kardeşime hediye almıştım Ağustos ayında gece kuşu indirimi sayesinde 3.500₺ verdim. Ürün burada. Gayet seri ve akıcı bir bilgisayar. RAM biraz düşük e o kadar olsun, garantisi bitince takviye yaparız sorun değil. Yalnız bu bilgisayarın fiyatına nolmuş ya!? Delirmiş mi bunlar?! :D Neyse siz indirimleri takip edin arkadaşlar bu piyasa inanın insanı deli eder. Marka tercihinizi bilmiyorum ama bildiğim tek şey MX110 alacağınıza ekran kartsız 10. nesil İ3 alın ve rahatınıza bakın. Bu konuda eminim tam sizlik bir bilgisayar. Paranıza yazık olmasın ondan diyorum.
Not: fiyatta yanlışlık yoksa kardeşime aldığım bilgisayarı kesinlikle almayın, bekleyin derim. Gece saatleri siteyi takip edin...
 
Son düzenleme:
Bu sorunlar Ryzen işlemcilerin çıkışıyla ve RX 5Xx'in çıkmasıyla son buldu. Lütfen araştırın.

Aynen kardeşim, RX 580 ısınıp kapanıyor - Technopat Sosyal sen beni raporla ben burada yardım etmeye çalışıyorum 1 saat mutelenirim umrumda da olmaz ne yaparsan yap.
Bu sorunlar Ryzen işlemcilerin çıkışıyla ve RX 5XX'in çıkmasıyla son buldu. Lütfen araştırın.
Yetmedimi? RX 580 sistemde her oyun çöküyor - Technopat Sosyal al 3 dakka önce açılmış,buda yetmediysa daha atabilirim sorun değil yani.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı