5000 ₺ hazır sistem önerisi

Başka sistem alınca ömürlük mü kullanılıyor? Arkadaşın attığı Izoly sistem yükseltme edilmeye müsait. Diğer sistemlerin işlemcileri leş.

Izoly aşırı kaliteli zaten, yarın öbür gün PSU'um yandı diye gelir arkadaş.

Kusura bakma öyle dediğim için neyse konuya gelelim çocuk kıt beyinli olacak değil ya? RX550 satar üstüne para ekler ekran kartı alır MSI ASUS alır demiyorum Palit EVGA onu götürür.

Dostum sanırım yeni katılmışsın foruma,"kıt beyinli" güzel bir tabir olmamış. Adam 6000TL'ye aşırı kalitesiz bir sistem alıyor, üstüne 3000TL tekrar ekran kartına para veriyor. Bütçesi arkadaşın 5000TL, sen diyorsun ki 9000TL'ye sistem alsın.

Izoly aşırı kaliteli zaten, yarın öbür gün PSU'um yandı diye gelir arkadaş.
PSU kötü ama bir süre götürür diye düşünüyorum. RX550 de 1+ yıl götürür bence. RX550 ve İ3-10100F kombinasyonu güzel bir sonuç veriyor, kendimden biliyorum. Ekran kartını değiştirmese bile 5-6 aya 200TL'ye Aerocool'un PSU'sunu alsa bence ileride istediği zaman güzelce upgrade edebilir. Tabi sıfırdan sistem alırım diyorsa kendi bileceği iş.

Izoly aşırı kaliteli zaten, yarın öbür gün PSU'um yandı diye gelir
Sürü psikolojinden kurtulmalısın lütfen kulandıda mı söyüyorsun yada kanıtın var mı? bana kanıt göster bende eşşek gibi anıracam
adam tercih etsin i3 10100f mi? r3 1200 mü?

Izoly savunan insanları cidden anlamıyorum, 6000TL'ye RX 550 veriyor adam size. Siz hala kaliteli, güzel diyorsunuz. RX 550 sistemler normalde en fazla 4000TL olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…