5000 ₺ hazır sistem önerisi

Fosil olmuş oyun test videosu mu? Gülmek istemiyorum... Neyse şunu toplamak daha mantıklı.

Arkadaşın cidden sırf konusunu daha fazla kirletmemek için yazmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'u ekber neler olmuş burada. Arkadaş APU istemez tahminimce. Çünkü Max 5K dedi. İçinde ekran kartı olmazsa bir anlamı kalmaz onun için.

daha fazla çırpınma bence :)

reis bu paraya bu kimseye gidipte 9kya yada 10kya izoly öneremem tabii ama arkadaşın bütçesi malum
Ya sen asıl çırpınma. Kaka çukurundan çıkmış bir SSD, 2. Dünya Savaşı'nda Normandiya Cephesi'nde bomba niyetine kullanılmış bir PSU var bu sistemde. Üstüne üstlük pişkin pişkin bunları bildiğin halde bu sistemi savunuyorsun. Yazık gerçekten. Gerekçen de arkadaşın bütçesi az! E, tamam o zaman. GTX 970'leri, 960'ları kenara bırakıp RX550 gibi çöp bir kartı kullanalım. Peki neden? Sistemde 10100F var diye!

Bilgisayar alınırken sadece işlemci ve ekran kartına bakılmaz. SSD'ye de bakılır, PSU ya da, anakarta da. Attığın sistemde 10400F'den güçlü işlemcilerde, "ay bana bişi oluyo" diyecek bir anakart var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı