5000₺ kasa önerisi

Bütçe
5000

k617fizz

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

5000₺ bütçemle bir PC kasası arayışındayım. İstediğim özellikler şunlar:

• Üst kısımda 360mm sıvı soğutma desteği bulunmalı.
  • 3 fanlı bir ekran kartını rahatça sığdırabilecek genişlikte olmalı.
  • Bilindik ve güvenilir bir marka olmasını tercih ediyorum.
Bu kriterlere uygun kasa önerileriniz varsa, paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler!

Güç kaynaklı ve güç kaynaksız şekilde attım.

@EfeAkkaya neden soru işareti attın anlamadım? 360mm destekli hepsi. Bilinmedik falan demiyeceksin umarım. Lian Li ve Cooler Master dünyaca bilinen markalar. Daha iyi kasa önerin varsa buyur.

Son düzenleme:

Güç kaynaklı ve güç kaynaksız şekilde attım.
Hocam özelikleri tam istediğim gibi ve markası da bilindik videosunu izleyip karar vericem o sırada yeni önerileri de incelerim

@EfeAkkaya neden soru işareti attın anlamadım? 360mm destekli hepsi. Bilinmedik falan demiyeceksin umarım. Lian Li ve Cooler Master dünyaca bilinen markalar. Daha iyi kasa önerin varsa buyur.
Hocam bunlar arasında en iyisi hangisi liste fazla olmuş gibi ben pek anlamıyorum

Hocam özelikleri tam istediğim gibi ve markası da bilindik videosunu izleyip karar vericem o sırada yeni önerileri de incelerim
Technopat'ta PSU'lu versiyonunun incelemesi var ona bakabilirsin.

Üstte 360mm desteği yok. DeepCool CH560'ın.
Var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat'ta PSU'lu versiyonunun incelemesi var ona bakabilirsin.

Var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Varmış aynen görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı