5000₺ kasa önerisi

Bütçe
5000
Technopat'ta PSU'lu versiyonunun incelemesi var ona bakabilirsin.

Var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam izledim aklımdan geçenin istediğimin en iyisini önermişsin gerçekten harikasın fakat aklıma takılan PSU olmayanı alırsak bir şey olmaz değil mi arasında ki tek fark PSU olmaması değil mi?

Hocam buna da bakiyim hemen inceleyim teşekkürler

Evet hocam izledim aklımdan geçenin istediğimin en iyisini önermişsin gerçekten harikasın fakat aklıma takılan PSU olmayanı alırsak bir şey olmaz değil mi arasında ki tek fark PSU olmaması değil mi?

Tek fark PSU olmaması. Ben yeni sistem diziyorsan ve PSU ihtiyacın varsa diye attım. 850 watt gold PSU 4090 için bile yeterli şuan.

Büyük bir kasa arıyorsan cougar mx600>deepcool ch560. Deepcool ile kıyaslamak istersen incelemesini paylaşıyorum.

Büyük bir kasa arıyorsan Cougar MX600>deepcool ch560. DeepCool ile kıyaslamak istersen incelemesini paylaşıyorum.

Evet hocam Cougar MX600 de bayağı kapsamlı ve büyük bir kasa peki arada ki fiyat farkına değer mi çünkü ikisi de işimi görüyor ne dersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı