5000 ₺ klavye önerisi

BadiEkrem

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Amazon.com.tr'den şu "ASUS ROG Strix Flare II Red Animate" almıştım, ancak siparişte bir sorun oldu herhalde iptal edilmiş farkında değildim. Buna benzer bir klavye önerisi yapabilecek var mı acaba?

Beğendiğim klavye tarzı bu şekilde, forumda çok fazla ufacık numpadsiz klavye önerisi gördüm, bu yüzden özellikle belirtmek istedim.

Buna bakabilirsin:
Bilek desteği önemli değilse bunlardan birine de bakabilirsin:

Siparişinin iptal edilmiş olması konusunda çok şanslısın. Şu ürün yarı fiyatını bile hak etmez.

%100 boyutta klavye istiyorsan yine birçok seçenek var. Eskiden bu kadar yoktu, çok seçenek bulamazdık.

Benim önerim tam boy yerine %75 klavye bakman. TKL'nin bir küçüğü oluyor. En kullanışlı olarak gördüğüm boyut odur.

Siparişinin iptal edilmiş olması konusunda çok şanslısın. Şu ürün yarı fiyatını bile hak etmez.

%100 boyutta klavye istiyorsan yine birçok seçenek var. Eskiden bu kadar yoktu, çok seçenek bulamazdık.

Benim önerim tam boy yerine %75 klavye bakman. TKL'nin bir küçüğü oluyor. En kullanışlı olarak gördüğüm boyut odur.

Teşekkürler yorum için ancak belirttiğim tarzda ve bilek destekli bir klavye öneriniz var mı acaba? Bunlar çok hoşuma gitmiyor, daha başarılı olsa da maalesef

Buna bakabilirsin:
Bilek desteği önemli değilse bunlardan birine de bakabilirsin:
2. ve 3. attığınız türdeki klavyeler çok hoşuma gitmiyor, ilk paylaştığınız gibi seviyorum. Onun gibi farklı alternatif önerisi var mı acaba?

Son düzenleme:
Teşekkürler yorum için ancak belirttiğim tarzda ve bilek destekli bir klavye öneriniz var mı acaba? Bunlar çok hoşuma gitmiyor, daha başarılı olsa da maalesef

2. ve 3. attığınız türdeki klavyeler çok hoşuma gitmiyor, ilk paylaştığınız gibi seviyorum. Onun gibi farklı alternatif önerisi var mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı