5000₺ monitörsüz hazır sistem önerisi

Nickseez

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. 6000 TL'yi geçmeyecek, 5000 TL civarında sistem toplamak istiyorum fakat montaj işleminde kendime güvenmediğim için İtopya gibi sitelerden toplamayı düşünüyorum. İtopya hazır sistemlerinde genelde PSU eleştirilmiş, o yüzden sistemlere güvenemedim. SSD 480GB olan iyi performans alacağım ve beni uzun yıllar götürecek sistem arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Bu sistemde Gamepower var hocam yani C4 kasa özelleştirmeden Corsair PSU'su olanı seçerseniz diğerkileride arkadaşın dediği gibi yaparsanız tadından yenmez.

Teşekkürler, peki bu sistemde fiyatı düşürmek için kısmamız gerekse neden kısabiliriz?
Bu arada SSD için 480 düşünüyorum.

Hiçbir yerden kısamayız hocam zaten özelleştirmeler en düşük seviyedeler başka sistemler bakabilirsiniz.

@Pctoplama35 arkadaşımızın attığı sisteme göre özellikle işlemci farkı ve ekran kartının Amd olması dikkatimi çekti. Neye göre böyle bir değişim önerdiniz?

@Pctoplama35 Adlı arkadaşın attığı sistem de ekran kartı 1660 Super benim attığım sistem de ise 2060 Super gücünde bir ekran kartı var. 2600X İşlemcisi de onu besleyecek gayet iyi bir işlemcidir.

Çok teşekkürler yardımcı olan herkese fakat ben fiyat konusunda 6000₺ i sınır olarak koyarken bu kadar uç fiyatlarda önereceğinizi düşünmemiştim.
Ortalama 5500 fiyatında bir sistem ile bu sistemler arasında büyük bir fark olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…