5000₺ monitörsüz hazır sistem önerisi

Nickseez

Femtopat
Katılım
13 Kasım 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. 6000 TL'yi geçmeyecek, 5000 TL civarında sistem toplamak istiyorum fakat montaj işleminde kendime güvenmediğim için İtopya gibi sitelerden toplamayı düşünüyorum. İtopya hazır sistemlerinde genelde PSU eleştirilmiş, o yüzden sistemlere güvenemedim. SSD 480GB olan iyi performans alacağım ve beni uzun yıllar götürecek sistem arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:
Merhabalar. 6000 TL'yi geçmeyecek, 5000 TL civarında sistem toplamak istiyorum fakat montaj işleminde kendime güvenmediğim için İtopya gibi sitelerden toplamayı düşünüyorum. İtopya hazır sistemlerinde genelde PSU eleştirilmiş, o yüzden sistemlere güvenemedim. İyi performans alacağım ve beni uzun yıllar götürecek sistem arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu sistemde Gamepower var hocam yani C4 ;) kasa özelleştirmeden Corsair PSU'su olanı seçerseniz diğerkileride arkadaşın dediği gibi yaparsanız tadından yenmez.
 
Bunu tavsiye ederim. El Capitan [Donanım Arşivi] | R5 2600X RX5600 XT 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com Kasayı Corsair Carbide spec seçin, SSD Apacer 240 GB seçin. Bu türlü sistem gayet iyi olur emin olun 200 TL arttırmaya değer. Uzun yıllar götürecek bir sistem.
@Pctoplama35 arkadaşımızın attığı sisteme göre özellikle işlemci farkı ve ekran kartının Amd olması dikkatimi çekti. Neye göre böyle bir değişim önerdiniz?
 
Çok teşekkürler yardımcı olan herkese fakat ben fiyat konusunda 6000₺ i sınır olarak koyarken bu kadar uç fiyatlarda önereceğinizi düşünmemiştim.
Ortalama 5500 fiyatında bir sistem ile bu sistemler arasında büyük bir fark olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı