5000₺ Mouse Önerisi

Bütçe
5000-6000₺

TheHypesTR

Kilopat
Selamlar arkadaşlar,
Mouse almayı düşünüyorum biraz baktım ama baktıkça biraz içerisinde kayboldum. Yaklaşık olarak 5000 - 6000₺ bütçeyle mouse almayı düşünüyorum. El ölçüsü falan isteniyor anladığım kadarıyla 18cm (bilekten orta parmak ucuna kadar) genişliği ise 7cm şeklinde ölçtüm. Palm tutuşa sahip olmadığımdan eminim fakat Claw mı yoksa Fingertrip mi tutuyorum anlayamadım, ikisinin de birbirine çok benzer görselleri var.
Daha öncesinde ise SteelSeries Rival 3 mouse kullanıyordum.
Aman aman diyebilecek seviye mouse seçmiyorum genelde uyum sağlayabiliyorum mousetan mousea zor olmuyor. Rival 3'ü yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyordum.
Genel olarak CS2 gibi rekabetçi oyunlar da oynuyorum. Hikayeli ve diğer türlerdeki oyunları da oynuyorum. Aynı zamanda yazılımcıyım çok uzun süre bilgisayar başındayım elimi çok yoracak bir model olmasın. Neler önerirsiniz? Bütçe - / + oynayabilir, güzel F/P model varsa onları da değerlendirebilirim.

Selamlar arkadaşlar,
Mouse almayı düşünüyorum biraz baktım ama baktıkça biraz içerisinde kayboldum. Yaklaşık olarak 5000 - 6000₺ bütçeyle mouse almayı düşünüyorum. El ölçüsü falan isteniyor anladığım kadarıyla 18cm (bilekten orta parmak ucuna kadar) genişliği ise 7cm şeklinde ölçtüm. Palm tutuşa sahip olmadığımdan eminim fakat Claw mı yoksa Fingertrip mi tutuyorum anlayamadım, ikisinin de birbirine çok benzer görselleri var.
Aman aman diyebilecek seviye mouse seçmiyorum genelde uyum sağlayabiliyorum mousetan mousea zor olmuyor. Rival 3'ü yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyordum.
Genel olarak CS2 gibi rekabetçi oyunlar da oynuyorum. Hikayeli ve diğer türlerdeki oyunları da oynuyorum. Aynı zamanda yazılımcıyım çok uzun süre bilgisayar başındayım elimi çok yoracak bir model olmasın. Neler önerirsiniz? Bütçe - / + oynayabilir, güzel F/P model varsa onları da değerlendirebilirim.

Rival 3 şekil olarak rahat mıydı?

Selamlar arkadaşlar,
Hocam claw tutuşta parmaklarınızın iç yüzü fareye değerken fingertripte uçları değiyor sadece.

Selamlar arkadaşlar,
Mouse almayı düşünüyorum biraz baktım ama baktıkça biraz içerisinde kayboldum. Yaklaşık olarak 5000 - 6000₺ bütçeyle mouse almayı düşünüyorum. El ölçüsü falan isteniyor anladığım kadarıyla 18cm (bilekten orta parmak ucuna kadar) genişliği ise 7cm şeklinde ölçtüm. Palm tutuşa sahip olmadığımdan eminim fakat claw mı yoksa fingertrip mi tutuyorum anlayamadım, ikisinin de birbirine çok benzer görselleri var.
Aman aman diyebilecek seviye mouse seçmiyorum genelde uyum sağlayabiliyorum mousetan fareye zor olmuyor. Rival 3'ü yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyordum.

Bunları önerebilirim.

Hocam claw tutuşta parmaklarınızın iç yüzü fareye değerken fingertripte uçları değiyor sadece.
Güzel info hocam clawa daha yakın bir tutuşum var diyebilirim o zaman.

Bunları önerebilirim.

Bu modellere bakmıştım ben de ama MCU falan filan biraz karmaşık geldi hocam çok hakim olduğum bir alan değil bir tık daha neden önerdiğinizi yazabilme ihtimalleriniz var mıdır? Çok teşekkür ederim ayrıca önerileriniz için.

Bunu alın direk hocam bu fiyata sevilen bir fare. Diğer hocalarım da attı zaten

Tam olarak değil. Örnek vermek gerekirse relaxed fingertipte parmaklar neredeyse yatay olur. Avuç içinin değip değmediği daha önemli.
Haklısınız hocam. Daha basitleştirerek anlattım ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı