5000₺ PC ekipman tavsiyesi

Bütçe
5000

Tunahan23

Megapat
Yer
İstanbul
Merhaba, maksimum 5000 civarı bütçem var ve red switch klavye, büyük el için mouse (Rival 310 kullanıyorum fakat eskidi), orta boylarda mouse pad ve 512 GB M.2 SSD mevcut fakat yetmiyor 1TB civarı SSD veya M.2 SSD önerilerinize açığım. Ağırlıklı FPS oyunları oynuyoruz. Şimdiden çok teşekkürler.

5300TL yapıyor.

Merhaba, maksimum 5000 civarı bütçem var ve red Switch klavye, büyük el için mouse (Rival 310 kullanıyorum fakat eskidi), orta boylarda mouse pad ve 512 GB M.2 SSD mevcut fakat yetmiyor 1TB civarı SSD veya M.2 SSD önerilerinize açığım. Ağırlıklı FPS oyunları oynuyoruz. Şimdiden çok teşekkürler.

Razer deathhadder V2 kullanıyorum çok iyi mouse öneririm işimi görüyor.

5300TL yapıyor.

Hocam teşekkürler fakat klavye Türkçe değil herhalde bir de SSD 1 TB civarı lazım. Bu şekilde öneriniz ne olur?

Hocam teşekkürler fakat klavye Türkçe değil herhalde bir de SSD 1 TB civarı lazım. Bu şekilde öneriniz ne olur?
Tuş takımı sadece türkçe değil normal türkçe yazabiliyorsun.

Tuş takımı sadece Türkçe değil normal Türkçe yazabiliyorsun.

Hocam bu tuşları sonradan takabilir miyim peki? Bir de şu ürün bayağı indirimde gözüküyor sizce nasıl sizinkine göre?

Hocam bu tuşları sonradan takabilir miyim peki? Bir de şu ürün bayağı indirimde gözüküyor sizce nasıl sizinkine göre?
tuş takımı sonradan alıp takabilirsin tabi ama senin attığın fanatic klavyede F tuşları yok sorun olmaz diyorsan oda alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı