5000₺ R7 3700X GPU önerisi

Bu ürün, gönderdiğinizin aynısı mı değil yada site mi güvenilir değil. Görmüş müydünüz? 200 TL fark var arada. Beni de aydınlatırsanız mutlu olurum.
buradan alabilirsiniz.

x570 alacağımı göz önünde bulundurdum ve bu kadar para harcayıp giriş seviyesi almak saçma olurdu. Tabii diğerlerine de baktım taichi, rog strix-e vs ama hemen hemen aynı fiyattalar ve tedarik sorunu var. MSI sevgimden dolayıda bunu seçtim, kötü mü yapmışım? lütfen yardımcı olmak için fikirlerinizi belirtin.
Kötü olduğu için söylemedim. Gerçekten üst seviye bir anakart. Maliyetli aynı zamanda. 5700XT tercih ederdim.

Karşında 2 seçenek var bir tanesi fiyatı 4500'den başlayan RTX 2070 Super ekran kartları, diğerinde fiyatı 3500'den başlayan RX 5700 XT. Aralarında yeni Driver'larla birlikte neredeyse hiç performans farkı yok. 2070 S'in tek farkı RTX olması. Karar senin ama benim düşüncem 5700 XT'nin daha mantıklı olduğu.

Karşında 2 seçenek var bir tanesi fiyatı 4500'den başlayan RTX 2070 Super ekran kartları, diğerinde fiyatı 3500'den başlayan RX 5700 XT. Aralarında yeni Driver'larla birlikte neredeyse hiç performans farkı yok. 2070 S'in tek farkı RTX olması. Karar senin ama benim düşüncem 5700 XT'nin daha mantıklı olduğu.
Açıkçası ben de 5700XT almayı düşünüyordum ama olumsuz yorum çok okudum ve ben hiç nvidia kullanmadım öyle diyeyim :)

evet 1080P için kullanacağım. RX 5700XT almaya çekiniyorum 6 yıl AMD sistem kullanmış biri olarak. Bunların yerine bunu alsam çok fark eder mi?

Biraz da param kalsın istiyorum sıfıra sıfır olduk :)
RX 5700XT, RTX 2060S'den daha ucuz olup RTX 2070S ile benzer performansı vermektedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı