5000 TL 10100F sistem nasıl?

Dün ekran kartı 1800TL idi yarın Gaming gecesi vara belki indirime girer öyle daha iyisi olur anakart ve SSD tarafında çok indirim olursa ekran kartı.
Hocam hangi sitelerde indirim oluyor ben pek bilmiyorum site ismi söyler misiniz veya yarın olacaksa bu indirimler siz yarınki fiyatlara göre toplayabilir misiniz aynı bütçe ile daha iyisini?

Hayır, alma sakın. B460'lara i7 veya i9 işlemci taktığında 2933 MHz RAM destekliyor. 11. nesil işlemcilerde muhtemelen bu anakartlarla uyumlu olacak. İlerde her türlü o RAM'ler işine yarar, kullanırsın. İncehesap'ta gaming gecesi bugün, güzel indirimler oluyor bakabilirsin.

Hayır, alma sakın. B460'lara i7 veya i9 işlemci taktığında 2933 MHz RAM destekliyor. 11. nesil işlemcilerde muhtemelen bu anakartlarla uyumlu olacak. İlerde her türlü o RAM'ler işine yarar, kullanırsın. İncehesap'ta gaming gecesi bugün, güzel indirimler oluyor bakabilirsin.
Gaming gecesi başladı var mı işe yarar bir şeyler? Ben pek anlayamadım. 5000 TL bütçeyi aşmadan şimdiki sistemden daha iyi bir sistem olur mu?

Forumda yeni bir sistem toplama konusu açamayacağım, bu konuyu kullanmam gerektiği söylendi. Bu sebeple sorumu birilerinin görme umuduyla buraya yazıyorum.

6000 TL bütçe ile maksimum 100-150 TL aşılarak PC+monitör+klavye+fare içeren bir sistem önerir misiniz?

i5 10400F 1300TL.
MSI B460 PRO 700TL.
XPG 2x8 DDR4 3000MHz RAM 600TL.
Corsair Carbide Spec Delta RGB 80+ 550W PSU kasa 770TL.
SanDisk 500GB M.2 SSD 550TL.
XFX RX 5500 XT 4 GB ekran kartı 1950TL.

6500TL tutuyor, işlemciyi yüksek tuttum eğer monitör klavye fare senin için çok önemli ise işlemciyi i3 10100F yapabilirsin. GTX 1650 Super altı ekran kartı önermem zaten oda 2000TL civarında 5000TL altında ucuz sistem toplamak artık çok zor kampanya olmadıkça mümkün değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı