1660 Super düşünüyorum, Ryzen 5 2600 ile 1600 AF arasında kaldım. Maksimum 200-300 TL artırabilirim bütçeyi. Alırken 8 GB RAM'li alıp sonradan yükseltebilirim ama merak ettiğim bir şey var mesela RAM'ler satılırken 2x8 diye satılıyor tek paket içerisinde, ben 8 GB RAM alsam ilk başta sonradan bir 8 GB RAM daha alırsam Dual çalışır mı? Teknobiyotik'ten olursa daha iyi olur çünkü orada kapıda ödeme var, olmasa da olur.
Dual channel tabii ki çalışır. Kit olarak satılanlarda uyumlu çalışacağına eminsiniz. Aynı seri içinde bile çip değiştirdikleri oluyor. Üstelik 2x8'likler daha uygun fiyatlı oluyor.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Dual channel tabii ki çalışır. Kit olarak satılanlarda uyumlu çalışacağına eminsiniz. Aynı seri içinde bile çip değiştirdikleri oluyor. Üstelik 2x8'likler daha uygun fiyatlı oluyor.
Çok doğru hocam. Corsair RAM'ler kullanıyorum ve ilk aldığım RAM; Micron bellekler kullanılmış. İkinci aldığım da ise; (arada 7-8 ay var) Samsung bellekler kullanılmış.
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!