5000 TL 144Hz monitör önerisi

Bütçe
5000TL
Aniden ekran kaybı görüntü kaybı siyah noktalar ile karşı karşıya kalmadım Hz konusundada 165 Hz kaybıda yok.
Zaten monitörde olmaması gereken şeyler bunlar. Rampage alınca direk bunlarla karşılaşacaksın diye bir olay yok. Genel itibariyle bakıldığında diğer modeller arasında alınabilecek ve önerilebilecek bir marka model değil. Olayı kavrayamıyorsunuz.
 
Zaten monitörde olmaması gereken şeyler bunlar. Rampage alınca direk bunlarla karşılaşacaksın diye bir olay yok. Genel itibarıyla bakıldığında diğer modeller arasında alınabilecek ve önerilebilecek bir marka model değil. Olayı kavrayamıyorsunuz.

Monitörlerden pek anlamam hocam bilgilisinizdir ona bir şey demiyorum internette ekran kayıpları gibi bir cok sorunları yazıyor ben görmedigim icin sorunsuz bir model diye atıyorum.
 
Anlamıyorsan önermeyeceksin, bu kadar basit. Yardım etmeye çalışıyorsun ama daha çok köstek oluyorsun.

Bildiğimi konuşuyorum hocam bildiğimde kullandığım monitörde internette dolaşan hatalarla karşılaşmadıgım o yüzden millete öneriyorum.
 
Bildiğimi konuşuyorum hocam bildiğimde kullandığım monitörde internette dolaşan hatalarla karşılaşmadıgım o yüzden millete öneriyorum.
Monitör alırken ilk kontrol edilmesi gereken şey sorunu olup olmadığı, buna göre de özelliklere bakılır. Rampage, Gamepower vb. markaların ürünleri sorundan geçilmiyor. Binlerce kişi sorunlar yaşıyorken senin yaşamaman düşük olasılıklı bir durum. Sırf azınlıktasın diye monitör önerisi yapmamalısın. Hadi sorunsuz dedik ve geldik özelliklerine. Ortada monitör hakkında bir inceleme yok, kağıt üstü verileri de 6.5k'lık bir monitör için kötü. Ne olduğu belirsiz, yüksek ihtimalle de rezalet olan bir monitör için kumar oynamaya değmez bile.
 
O monitörler kötü doğrudur kırmızı olanlar kötüdür iyisine denk gelmemişsindir.

Yok hocam ne yazık ki asla mantıklı bir açıklama yapamazsınız, bedava versinler yine kullanmam, Rampage alacağıma gider aynı fiyata ikinci el düzgün bir şey alırım ya da giriş seviyesi sıfır monitör alırım.
 
Arkadaşlar bazı markalara ön yargımız olsa da, beğenmiyor olsakta kullanıp memnun kalanlarda var demek ki bu firmalar halen satış yapıyor. Biz beğenmiyor olabiliriz, tavsiye eden kişiye bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum.
 

Geri
Yukarı