Değil hocam ghosting'in alası var o monitörde bizzat gözlerimle gördüm.Attığım monitör bu iki monitörden çok daha üstün.
Değil hocam ghosting'in alası var o monitörde bizzat gözlerimle gördüm.Attığım monitör bu iki monitörden çok daha üstün.
Değil hocam Ghosting'in alası var o monitörde bizzat gözlerimle gördüm.
Hayır kanka bilmiyorsun ekran parlaklığı daha yüksek o yüzden çok iyi monitörDeğil hocam ghosting'in alası var o monitörde bizzat gözlerimle gördüm.

Tanıdığım biri aldı zamanında internetten sipariş vermek istemiyodu babası.Kullandınızmı hocam ilk defa sizden duyuyorum ghosting olduğunu.
Monitörden anlamayan biri zaten memnun olur onda sıkıntı yok. Ama o monitörden bizimkine geçerse o arkadaş asıl farkı ozaman anlar.Kullandınızmı hocam ilk defa sizden duyuyorum ghosting olduğunu.
kullananlar memnun çoğunlukla
Tanıdığım biri aldı zamanında internetten sipariş vermek istemiyordu babası.
Monitörden anlamayan biri zaten memnun olur onda sıkıntı yok. Ama o monitörden bizimkine geçerse o arkadaş asıl farkı o zaman anlar.
Bizimki derken arkadaşın attığı MSI ve Gigabyte modelden ayrıca. Konu sahibinin sorduğu modelden bahsettim.Bizimki derken hangi monitörden bahsediyorsunuz.
Bizimki derken arkadaşın attığı MSI ve Gigabyte modelden ayrıca. Konu sahibinin sorduğu modelden bahsettim.
Bende onları önerirdim ama 27'inç modelde çok güzel hem arkadaşın aklı karışmasın diye önermedim.
Olabilir kullanıma göre değişir. Eğer pencere önü kullanıyorsa.G24F2 alınabilirde G244F'in parlaklığı çok düşük geçen bir hocamın konusuna denk geldim o incelemişti hkc panel kullanıyor çok bilindik değil.
Olabilir kullanıma göre değişir. Eğer pencere önü kullanıyorsa.
Bende pencere önü kullanıyorum ama içeri güneş girmesin diye 2 tane güneşlik 1 tül takılı.
Aynı dertteyim.laptop kullanıyorum 250 nit ekran parlaklığı yetmiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.