5000 TL altı monitör önerisi

Kullandınızmı hocam ilk defa sizden duyuyorum ghosting olduğunu.
Tanıdığım biri aldı zamanında internetten sipariş vermek istemiyodu babası.

Kullandınızmı hocam ilk defa sizden duyuyorum ghosting olduğunu.

kullananlar memnun çoğunlukla
Monitörden anlamayan biri zaten memnun olur onda sıkıntı yok. Ama o monitörden bizimkine geçerse o arkadaş asıl farkı ozaman anlar.

Ayrıca kimse parlaklığı full ayarda kullanmıyor hocam. 300cd parlaklık sağlayan modeller dahi gayet yeterli şu dönemde.

Tanıdığım biri aldı zamanında internetten sipariş vermek istemiyordu babası.

Monitörden anlamayan biri zaten memnun olur onda sıkıntı yok. Ama o monitörden bizimkine geçerse o arkadaş asıl farkı o zaman anlar.

Bizimki derken hangi monitörden bahsediyorsunuz.

Bizimki derken arkadaşın attığı MSI ve Gigabyte modelden ayrıca. Konu sahibinin sorduğu modelden bahsettim.

Bende onları önerirdim ama 27'inç modelde çok güzel hem arkadaşın aklı karışmasın diye önermedim.

G24F2 alınabilirde G244F'in parlaklığı çok düşük geçen bir hocamın konusuna denk geldim o incelemişti hkc panel kullanıyor çok bilindik değil.

G24F2 alınabilirde G244F'in parlaklığı çok düşük geçen bir hocamın konusuna denk geldim o incelemişti hkc panel kullanıyor çok bilindik değil.
Olabilir kullanıma göre değişir. Eğer pencere önü kullanıyorsa.

Bende pencere önü kullanıyorum ama içeri güneş girmesin diye 2 tane güneşlik 1 tül takılı.

Olabilir kullanıma göre değişir. Eğer pencere önü kullanıyorsa.

Bende pencere önü kullanıyorum ama içeri güneş girmesin diye 2 tane güneşlik 1 tül takılı.

Şu an IPS panel bir laptop kullanıyorum 250 nit ekran parlaklığı yetmiyor hocam monitör alırsam en az 350 nit alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı