5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 16 Kasım 2023 #11 Takvaa dedi: Attığım monitör bu iki monitörden çok daha üstün. Genişletmek için tıkla... Değil hocam ghosting'in alası var o monitörde bizzat gözlerimle gördüm.
Takvaa dedi: Attığım monitör bu iki monitörden çok daha üstün. Genişletmek için tıkla... Değil hocam ghosting'in alası var o monitörde bizzat gözlerimle gördüm.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #12 522140 dedi: Değil hocam Ghosting'in alası var o monitörde bizzat gözlerimle gördüm. Genişletmek için tıkla... Kullandınızmı hocam ilk defa sizden duyuyorum ghosting olduğunu. kullananlar memnun çoğunlukla
522140 dedi: Değil hocam Ghosting'in alası var o monitörde bizzat gözlerimle gördüm. Genişletmek için tıkla... Kullandınızmı hocam ilk defa sizden duyuyorum ghosting olduğunu. kullananlar memnun çoğunlukla
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.637 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2023 #13 522140 dedi: Değil hocam ghosting'in alası var o monitörde bizzat gözlerimle gördüm. Genişletmek için tıkla... Hayır kanka bilmiyorsun ekran parlaklığı daha yüksek o yüzden çok iyi monitör
522140 dedi: Değil hocam ghosting'in alası var o monitörde bizzat gözlerimle gördüm. Genişletmek için tıkla... Hayır kanka bilmiyorsun ekran parlaklığı daha yüksek o yüzden çok iyi monitör
5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 16 Kasım 2023 #14 Takvaa dedi: Kullandınızmı hocam ilk defa sizden duyuyorum ghosting olduğunu. Genişletmek için tıkla... Tanıdığım biri aldı zamanında internetten sipariş vermek istemiyodu babası. Takvaa dedi: Kullandınızmı hocam ilk defa sizden duyuyorum ghosting olduğunu. kullananlar memnun çoğunlukla Genişletmek için tıkla... Monitörden anlamayan biri zaten memnun olur onda sıkıntı yok. Ama o monitörden bizimkine geçerse o arkadaş asıl farkı ozaman anlar. Ayrıca kimse parlaklığı full ayarda kullanmıyor hocam. 300cd parlaklık sağlayan modeller dahi gayet yeterli şu dönemde.
Takvaa dedi: Kullandınızmı hocam ilk defa sizden duyuyorum ghosting olduğunu. Genişletmek için tıkla... Tanıdığım biri aldı zamanında internetten sipariş vermek istemiyodu babası. Takvaa dedi: Kullandınızmı hocam ilk defa sizden duyuyorum ghosting olduğunu. kullananlar memnun çoğunlukla Genişletmek için tıkla... Monitörden anlamayan biri zaten memnun olur onda sıkıntı yok. Ama o monitörden bizimkine geçerse o arkadaş asıl farkı ozaman anlar. Ayrıca kimse parlaklığı full ayarda kullanmıyor hocam. 300cd parlaklık sağlayan modeller dahi gayet yeterli şu dönemde.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #15 522140 dedi: Tanıdığım biri aldı zamanında internetten sipariş vermek istemiyordu babası. Monitörden anlamayan biri zaten memnun olur onda sıkıntı yok. Ama o monitörden bizimkine geçerse o arkadaş asıl farkı o zaman anlar. Genişletmek için tıkla... Bizimki derken hangi monitörden bahsediyorsunuz.
522140 dedi: Tanıdığım biri aldı zamanında internetten sipariş vermek istemiyordu babası. Monitörden anlamayan biri zaten memnun olur onda sıkıntı yok. Ama o monitörden bizimkine geçerse o arkadaş asıl farkı o zaman anlar. Genişletmek için tıkla... Bizimki derken hangi monitörden bahsediyorsunuz.
5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 16 Kasım 2023 #16 Takvaa dedi: Bizimki derken hangi monitörden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bizimki derken arkadaşın attığı MSI ve Gigabyte modelden ayrıca. Konu sahibinin sorduğu modelden bahsettim. Bende onları önerirdim ama 27'inç modelde çok güzel hem arkadaşın aklı karışmasın diye önermedim.
Takvaa dedi: Bizimki derken hangi monitörden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bizimki derken arkadaşın attığı MSI ve Gigabyte modelden ayrıca. Konu sahibinin sorduğu modelden bahsettim. Bende onları önerirdim ama 27'inç modelde çok güzel hem arkadaşın aklı karışmasın diye önermedim.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #17 522140 dedi: Bizimki derken arkadaşın attığı MSI ve Gigabyte modelden ayrıca. Konu sahibinin sorduğu modelden bahsettim. Bende onları önerirdim ama 27'inç modelde çok güzel hem arkadaşın aklı karışmasın diye önermedim. Genişletmek için tıkla... G24F2 alınabilirde G244F'in parlaklığı çok düşük geçen bir hocamın konusuna denk geldim o incelemişti hkc panel kullanıyor çok bilindik değil.
522140 dedi: Bizimki derken arkadaşın attığı MSI ve Gigabyte modelden ayrıca. Konu sahibinin sorduğu modelden bahsettim. Bende onları önerirdim ama 27'inç modelde çok güzel hem arkadaşın aklı karışmasın diye önermedim. Genişletmek için tıkla... G24F2 alınabilirde G244F'in parlaklığı çok düşük geçen bir hocamın konusuna denk geldim o incelemişti hkc panel kullanıyor çok bilindik değil.
5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 16 Kasım 2023 #18 Takvaa dedi: G24F2 alınabilirde G244F'in parlaklığı çok düşük geçen bir hocamın konusuna denk geldim o incelemişti hkc panel kullanıyor çok bilindik değil. Genişletmek için tıkla... Olabilir kullanıma göre değişir. Eğer pencere önü kullanıyorsa. Bende pencere önü kullanıyorum ama içeri güneş girmesin diye 2 tane güneşlik 1 tül takılı.
Takvaa dedi: G24F2 alınabilirde G244F'in parlaklığı çok düşük geçen bir hocamın konusuna denk geldim o incelemişti hkc panel kullanıyor çok bilindik değil. Genişletmek için tıkla... Olabilir kullanıma göre değişir. Eğer pencere önü kullanıyorsa. Bende pencere önü kullanıyorum ama içeri güneş girmesin diye 2 tane güneşlik 1 tül takılı.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #19 522140 dedi: Olabilir kullanıma göre değişir. Eğer pencere önü kullanıyorsa. Bende pencere önü kullanıyorum ama içeri güneş girmesin diye 2 tane güneşlik 1 tül takılı. Genişletmek için tıkla... Şu an IPS panel bir laptop kullanıyorum 250 nit ekran parlaklığı yetmiyor hocam monitör alırsam en az 350 nit alırım.
522140 dedi: Olabilir kullanıma göre değişir. Eğer pencere önü kullanıyorsa. Bende pencere önü kullanıyorum ama içeri güneş girmesin diye 2 tane güneşlik 1 tül takılı. Genişletmek için tıkla... Şu an IPS panel bir laptop kullanıyorum 250 nit ekran parlaklığı yetmiyor hocam monitör alırsam en az 350 nit alırım.
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.637 Çözümler 8 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2023 #20 Takvaa dedi: laptop kullanıyorum 250 nit ekran parlaklığı yetmiyor Genişletmek için tıkla... Aynı dertteyim.
Takvaa dedi: laptop kullanıyorum 250 nit ekran parlaklığı yetmiyor Genişletmek için tıkla... Aynı dertteyim.