Öncelikle 750w o sisteme fazla 600w yetecektir 2. olarak ryzen 1700'de fazla 1600 iş görecektir.Böyle bir sistem yaptım bi bakarsan sevinirim.
Screenshot-2018-2-18 Screenshot.png

Öncelikle 750w o sisteme fazla 600w yetecektir 2. olarak ryzen 1700'de fazla 1600 iş görecektir.Böyle bir sistem yaptım bi bakarsan sevinirim.Eki Görüntüle 282888
Sistemin güzel de ben ileride 3 monitör bağlayacağım ve daha fazla şey yapacağım ve PSU ve kasa bozulana kadar değiştirmeyeceğim. Onun için PSU ve işlemci dediğim olursa güzel olur ve kaliteli dışı gösteren kasa önerirsen sevinirim. Emek verip mesaj attığın için teşekkürler.

Sistemin güzel de ben ileride 3 monitör bağlayacağım ve daha fazla şey yapacağım ve PSU ve kasa bozulana kadar değiştirmeyeceğim. Onun için PSU ve işlemci dediğim olursa güzel olur ve kaliteli dışı gösteren kasa önerirsen sevinirim. Emek verip mesaj attığın için teşekkürler.

Sen de haklısın ama senin seçtiğin güç kaynağı ile aynı sistemi toplarsam 6.142 TL ediyor, bu da bütçeni aştığı için 600W 80+ seçtim ama 500-600 TL daha ekleyip daha iyisini yapabilirsin. Senin seçimin.

Sen de haklısın ama senin seçtiğin güç kaynağı ile aynı sistemi toplarsam 6.142 TL ediyor, bu da bütçeni aştığı için 600W 80+ seçtim ama 500-600 TL daha ekleyip daha iyisini yapabilirsin. Senin seçimin.
Eklerim yeterki 1700 işlemci bu psu ve 1070 ekran kartı olsun lütfen ben bilgisizim yardım edin

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı