5000 TL AMD Ryzen 7 Oyun+Render Sistem

harunytb

Hectopat
Daha fazla  
Bir youtube kanalım var. Aşağıda belirttiğim gibi bir sistem oyun+render olarak beni yüksek performansta götürür mü? Eksik yönleri, öneri vs her şeye açığım. Şimdiden teşekkürler. :)

AMD Ryzen R7 1700X 8core-16threads işlemci
Gigabyte AB350 Gaming 3 AM4 Anakart
Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz Bellek
Nvidia GeForce GTX 1060 Ekran kartı
Samsung 850 Evo 250 Gb Ssd
Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM Harddisk
Nzxt Hale 82 v2 700W Tam Modüler 80+ Bronz Güç Kaynağı
Tower Soğutma Sistemi
Nzxt Source 340 Siyah Bilgisayar Kasası
Nzxt FN V2 Bilgisayar Fanı Serisi 120mm 3 adet
Nzxt Mini Örgü Kablolama Sistemi
Nzxt Örgü Kablolu Beyaz 2 Metre LED Sistemi
Microsoft Windows 10 PRO İşletim Sistemi
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerim R5 1600 alıp GTX1070 almanız daha mantıklı olur oyunda oynarsanız ve x'li modeller o kadar mantıklı değil fiyat performans oranından falan ve Ram mhz'nizi arttırmanız iyi olabilir 3000mhz falan.
Seagate yerine WD Blue öneririm ve 700w biraz fazla olmuş 650w şuan gtx1080ti'e de yetiyor SLI yapmayacaksanız.

Bütçem monitör dahil 5000 tl. Herhangi bir yer olur fark etmez. Önemli olan yüksek performans ve verdiğim paranın karşılığını alabileyim. Konu açtığım hesabım 1 gün engellenmiş imla hatasından dolayı. :)

Q3.png

Bu sistem sizi uzun süre götürür. Monitör FreeSync desteklidir.

Q4.png

Yada böyle birşey. @Neko

Ekran kartı AMD olması bir problem olur mu? Pek ılımlı bakmıyorlar çevremdekiler ben kullanmadım ama şikayetçilerdi alma sakın alma dediler hep. Bakkal muhabbetimi yoksa. :D

AMD şu an 1080p için daha iyi RX 580 ile.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı