5000 TL AMD vs Intel Sistem Toplama

ozansss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dilerim.

Sizce 5 bin TL'ye AMD sistem toplanır mı? Daha ucuz olduğu için beni cezbediyor. Fakat bu fiyata hep Intel işlemci ve Nvidia ekran kartı tercih ediliyor. Sizce ne yapmalıyım. Nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim. Bu arada oyun için olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak intel alıp ekran kartını Amd alabilirsin. Çünkü Amd işlemci aldığın zaman ister istemez DDR3 bellek kullanmak zorunda kalacaksın. Güncel bir sistem için DDR4 kullanman daha iyi olur. Bende Amd' yi daha cok tercih ediyorum ama piyasada intel ile tekrar rekabeti tutturana kadar intel alacağız. Yüksek bütçe için konuşuyorum tabi. Dediğim gibi ekran kartını Amd alabilirsin.

Malesef şu anda amd'nin işlemcileri yeterli olmadığı için herkes bu fiyatlar da intel tercih ediyor. 5000 tl bütçe ile Gtx 1070 sistem kurulabileceği için ve amd cephesinde de eşdeğer bir kart olmadığı için şu anda 5000 tl'ye intel i7 6700 ile gtx 1070 tercih ediliyor.

Arkadaşlar Teşekkürler ben i7 6700k ve rx 480 düşünüyorum.
Rx 480'in olduğu makinaya ben 2,5 milyar civarı vericem 5 milyara alıcağın makineye bence rx 480 koyman hata olur gtx 1070 li veya daha da yukarı bi sistem yapılıyosa mutlaka kaçırmayın derim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı