5000 TL Bütçe ile PC Toplama

ibrapat

Kilopat
Daha fazla  
Dostlarım, toplamda 4500-5000 TL bütçem var. Bu bütçe ile monitör, klavye ve mouse'un içinde bulunduğu bir oyuncu sistemi toplar mısınız? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oda Güzel sistem. Birebir aynıdır büyük ihtimal performans anlamında ikiside FPS olarakta 2-3 Anca oynar.
Kendin toplarsan o fiyatlara yaklaşılmıyor. Kafana yatar varsa hazır sistemde alınabilir.

Oda Güzel sistem. Birebir aynıdır büyük ihtimal performans anlamında ikiside FPS olarakta 2-3 Anca oynar.
Kendin toplarsan o fiyatlara yaklaşılmıyor. Kafana yatar varsa hazır sistemde alınabilir.

Yoğun olarak pc kullanırım oyun oynamayı çok severim benim de bütçem bu civarı. Oyun oynarken mutlaka arkada Discord açık olur. Arada yayın render gibi şeyler de yapabilirim. Ve bu pc gibi 4 5 gibi bir süre kullanmayı düşünüyorum. Sizce sistemi Ryzen 5 2600 mü i5 8400 mü almalıyım Gtx 1060 için ? (1080p için)
@Pantheon @ÖzkanK

Yoğun olarak pc kullanırım oyun oynamayı çok severim benim de bütçem bu civarı. Oyun oynarken mutlaka arkada Discord açık olur. Arada yayın render gibi şeyler de yapabilirim. Ve bu pc gibi 4 5 gibi bir süre kullanmayı düşünüyorum. Sizce sistemi Ryzen 5 2600 mü i5 8400 mü almalıyım Gtx 1060 için ? (1080p için)
@Pantheon @ÖzkanK
Ryzen 5 2600 tabiki.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı