5000 TL bütçede nasıl bir sistem alınabilir?

Bütçe
5000

bahkat

Decapat
Daha fazla  
Üstatlar verdiğiniz bilgiler ya da benim için önereceğiniz siteler ışında kasa alınacak veya toplanacaktır. Örnek vermek gerekirse;

Gibi kasalar önüme çokça çıkmakta 5000 TL gibi bir bütçede ne alınır? Oynanacak oyunlar Valorant CS:GO gibi oyunlardır. Yardımcı olmak isterseniz toplanmış kasaların satıldığı uygun fiyatları siteleri de bekliyorum.

+ Arkadaşlar kur mart 2023 üzerinden olacağından oluşturduğunuz kasalar verdiğiniz bilgiler emsal oluşturacaktır. Herkesi bekliyorum. Teşekkürler..
Aman hocam sakın. turbox izoly gibi markalardan uzak durun
bu bütcede 2. El e yönelin.
Hocam 2. El alındığında bilmediğimden kazıklanabilirim. Sizde nasıl bir test yapmam gerekir programı var mıdır bu işin?

+ Arkadaşlar kur mart 2023 üzerinden olacağından oluşturduğunuz kasalar verdiğiniz bilgiler emsal oluşturacaktır. Herkesi bekliyorum. Teşekkürler..
Aman hocam sakın. turbox izoly gibi markalardan uzak durun
bu bütcede 2. El e yönelin.
Hocam 2. El alındığında bilmediğimden kazıklanabilirim. Sizde nasıl bir test yapmam gerekir programı var mıdır bu işin

+ Arkadaşlar kur mart 2023 üzerinden olacağından oluşturduğunuz kasalar verdiğiniz bilgiler emsal oluşturacaktır. Herkesi bekliyorum. Teşekkürler.

Hocam 2. El alındığında bilmediğimden kazıklanabilirim. Sizde nasıl bir test yapmam gerekir programı var mıdır bu işin?

+ Arkadaşlar kur mart 2023 üzerinden olacağından oluşturduğunuz kasalar verdiğiniz bilgiler emsal oluşturacaktır. Herkesi bekliyorum. Teşekkürler.

Hocam 2. El alındığında bilmediğimden kazıklanabilirim. Sizde nasıl bir test yapmam gerekir programı var mıdır bu işin

Ekran kartı için FurMark testi yaptırabilirsiniz.

Bence bahsettiği oyunlar için ekran kartı almak mantıksız.
Gigabyte A520M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (1300 TL)
2. el 5600G (2.000-2300 TL)
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...tltyd416g3200hc16fdc01-fiyati,1875138522.html (950 TL)
500-600 TL'ye 2. El PSU 400w kadar bile yeter tahminimce
500 TL'ye de 480 GB SATA SSD.
Bir süre boyunca anakartın kutusundan çıkan statik poşetin üzerinde kullanabilir.

Hocam attığım ilan 3500 TL ikinci el nasıl bu fiyata denk gelebilir ki

Bahsettiğiniz CS:GO Valorant oyunları genel olarak işlemciyi sömürür. Bu attığınız sistemin işlemcisi kötü.

Son düzenleme:
Bence bahsettiği oyunlar için ekran kartı almak mantıksız.
Gigabyte A520M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (1300 TL)
2. el 5600G (2.000-2300 TL)
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...tltyd416g3200hc16fdc01-fiyati,1875138522.html (950 TL)
500-600 TL'ye 2. El PSU 400w kadar bile yeter tahminimce
500 TL'ye de 480 GB SATA SSD.
Bir süre boyunca anakartın kutusundan çıkan statik poşetin üzerinde kullanabilir.

Bahsettiğiniz CS:GO Valorant oyunları genel olarak işlemciyi sömürür. Bu attığınız sistemin işlemcisi kötü.
Hocam bana bir kasa yapabilir misiniz bu fiyat aralığında ?

Ekran kartı için FurMark testi yaptırabilirsiniz.
Peki ekran kartı dışındakilar için test var mıdır ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı