5000 TL bütçeye mouse önerisi

Bora Bal

Kilopat
Katılım
26 Ağustos 2016
Mesajlar
160
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar şu anda Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum ancak tuşlarının basım hissi çok dandik hissettiriyor. 3 kere değişim yaptım, bir kere daha yapıyorum, son bir şans daha vereceğim. Aynı şekilde olursa başka bir modele geçmeyi planlıyorum. ASUS ROG Harpe Ace merak ediyorum seçeneklerimden birisi o. Onun dışında 5000 TL'ye kadar önerebileceğiniz hem malzeme kalitesi hem de sensör kalitesi iyi olan ve tuşları basarken sağlam hissettriren fareler nelerdir? Önerilerinizi bekliyorum.
 
Dandik hissettiriyor derken? Sesinden dolayı mı? Anlamadım.

Ayrıca seri üretim fare altın kaplama olsa bile 5 bin lira verilmez, 3500 TL üst sınırınız olsun.

Pre travel ve post travel çok fazla tuşlarında ve basarken sağa sola oynayıp yerine iyi oturmamış gibi çok rahatsız edici bir hissiyat veriyor. 2 kere değişim yaptım hepsinde aynıydı.
 
Sırf bu üç sorundan dolayı dediğiniz ASUS fareye geçmek mantıklı değil, DA V3 Pro modelinden daha kötü bir model çünkü kendisi.

Açıkçası pre ve post travel olmayan model gözüme çarpmadı o yüzden önerim olmayacak.

Ayrıca Harpe Ace'de de az miktar pre ve post travel var, seri üretim farelerde olmaması neredeyse imkansız zaten.

Tuşların sağa sola oynaması konusunda haklısınız, Viper V2 Pro'da da var biraz, ben pek kafaya takmıyorum açıkçası.
 
Harpe ace alınmaz o fiyatlara, deathadder v3 pro en iyi fare piyasadaki ama tuş hissiyatı da biraz zevk meselesi olduğu için; sizi optik tuşlar kesmediyse huano switchli lamzu atlantisler olabilir.
El küçükse lamzu atlantis mini alın, büyükse normal lamzu atlantis alın en iyisi.
NOT: Gerçi son bir şey daha var, o da Lamzu Thorn. Deathadder v3 pro'nun biraz daha miniği gibi, o da optik tuşlara sahip ama daha stabil ve çıkarttığı ses daha sert mi diyeyim, daha atik mi diyeyim öyle bir şey. Ergo olacaksa lamzu thorn deneyin, her fareye açığım derseniz de atlantis'in huano switchlilerine bakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı