5000 TL bütçeye televizyon tavsiyesi

sokumonko

Kilopat
Katılım
26 Haziran 2014
Mesajlar
333
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. 7 yıllık televizyonumuzu yenileyelim dedik. Artık her menüde kasıyor ve Smart TV'si çok yavaş. Ayrıca kablosuz görüntü yansıtma teknolojisinde sorun var. Bilgisayardan ya da telefondan Wi-Fi üzerinden görüntü aktarınca takılıyor ya da kasma yapıyor. Bana maximum 5000 TL bütçeye uygun Smart bir televizyon önerebilir misiniz? Alacağım televizyonda olmasını istediğim özellikler:

Bluetooth-en az 2 adet HDMI bağlantısı(destekler ise HDMI 2.1 bağlantısı)-4K ekran-mümkünse köşelerden ışık hüzmesi problemi olmayan bir kasa-Android ya da iOS cihazlardan direkt olarak Wi-Fi üzerinden ekran yansıtabilme(bu bana en çok lazım olan özelliklerden)-20-25 metrekare oda da tatmin edici ses yüksekliği ve kalitesi verebilecek hoparlörler-hızlı arayüz ve kanal geçişleri-hızlı ve mümkünse çoğu uygulamayı içinde barındıran bir Smart menüsü.

Bunlar benim öncelikle aradığım özellikler arkadaşlar. Bana önerebileceğiniz televizyonlara açığım.
 
Son düzenleme:
Bu arada belirtmek istedim LG49SJ800V kullanıyorum. Garanti bitmesine yakın Wi-Fi'de sıkıntı çıktı ara sıra bağlanmıyor vb. Ve akıllı kumandanın mouse imleci ara sıra çalışmıyor. Ama son zamanlarda pek yaşamadım belki de güncellemeyle düzeltmişlerdir.
 
Vestel Smart TV'den memnunuz.
@465789?
Bende bu TV'yi almayı düşünüyordum ama biraz araştırdım ve panelinin kalitesiz olduğunu öğrendim renkleri çok iyi değilmiş. Bir kullanıcının yorumunu okudum 2013 model Vestel'den bu modele geçiş yapmış ve 2013 model olanın renkleri daha iyiydi diyor bunun sebebi de 2013 model olanın paneli LG'ye aitmiş. Konuyu açan arkadaşın bilgisi olması açısından bu yorumu yapmak istedim, ben şu modeli sipariş vericem yarın Samsung 50TU7000.
 

Geri
Yukarı