5000 TL Civarı Oyun Bilgisayarı Toplama

Selam arkadaşlar Haziranın sonuna doğru bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum da ekranla beraber 5000 TL civarında bir şey olması gerek. Technopat youtube daki 6000 TL sistemde ekran kartı olarak 970 yerine 1070 kullanacağım diğer parçaları da upgrade etmem gerekli midir? Sistem özelliklerini aşağıda paylaşıyorum ekran olarak da ViewSonic VX2457-MHD düşünüyorum ama sizce sistemin yanında yetersiz mi kalır. Yurtdışı fiyatları ile ekran dahil şu an 1500$ civarında tutuyor. Tavsiyeleriniz nelerdir? Resimdeki ekran kartı 970 değil 1070 olacak.
Eki Görüntüle 165651
Toplam ne kadar ediyor kardeşim?

Tekrar hesaplamadım ama M5 anakart ve Viewsonic VX2457 ile 1590$ o da 4650 TL gibi bir şey yapıyor. Ama ne yazık ki bu yurtdışı fiyatı. Eğer yurtdışından gelen biri vasıtasıyla toplayabilirsem bu civarda tutuyor.
Hocam birde yurt dışından başkası getirmezse birde buna Türkiye KDV'leri dahil ve parça arıza yaptığı zaman yurt dışına yollamanız gerek ki parça da tamir olduktan 1 ay kadar sonra gelir bu yüzden yurt dışında birisi getiremezse kendiniz yurt içinden alın derim.

Türkiye fiyatlarıyla 7000 in altına düşmem şu an imkansız gibi görünüyor ne yazık ki. Arıza vb bir sorun yaşamayacağıma dua ederek alacağım sanırım.

Arada bu kadar ciddi fark olması üzücü bir durum :(

Türkiye fiyatlarıyla 7000 in altına düşmem şu an imkansız gibi görünüyor ne yazık ki. Arıza vb bir sorun yaşamayacağıma dua ederek alacağım sanırım.

Arada bu kadar ciddi fark olması üzücü bir durum :(
Ben bu yaz Gürcistan'a gideceğim orda iPhone 5S Gold (2013 tarihli konular dışında başka konu bulamadım.) 1300 TL'ye satılıyormuş ancak Türkiye'de zamanında 2500 TL - 3000 TL civarında satılıyordu.
Edit : Gitmeyebilirim de muhtemelen yurt içi bir yere gideceğim.
Edit 2 : Gürcistan'dan Türkiye'ye gidebilecek bir arkadaşını bul ve oradan gelirken sana da parçaları satın almasını iste.

Gürcistan fiyatlarını bilmiyorum ama Amazon, NewEgg gibi internet sitelerinden topladığım fiyatlar bunlar. En iyisi araştırmak. Eğer dediğiniz gibiyse Gürcistan' dan almak çok daha kolay olur. Teşekkür ederim. :)

Ben bu yaz Gürcistan'a gideceğim orda iPhone 5S Gold (2013 tarihli konular dışında başka konu bulamadım.) 1300 TL'ye satılıyormuş ancak Türkiye'de zamanında 2500 TL - 3000 TL civarında satılıyordu.
Edit : Gitmeyebilirim de muhtemelen yurt içi bir yere gideceğim.
Edit 2 : Gürcistan'dan Türkiye'ye gidebilecek bir arkadaşını bul ve oradan gelirken sana da parçaları satın almasını iste.

Gürcistan fiyatlarını bilmiyorum ama Amazon, NewEgg gibi internet sitelerinden topladığım fiyatlar bunlar. En iyisi araştırmak. Eğer dediğiniz gibiyse Gürcistan' dan almak çok daha kolay olur. Teşekkür ederim. :)
Birde unutmadan hatırlatayım Gürcistan Lari kullanıyor ve bizim para birimimizden daha değerli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı