5000 TL Core i7 4790K ve GTX 970 PC Toplama

granvardoc

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
7 senelik yoldaşımla ayrılıp, bir canavar yapmak istiyorum kendime. Tavsiyelerle yorumlarla bir sistem oluşturdum kendime 2 gün sonrada alacağım hayırlısıyla ama ondan önce tekrar biraz tavsiye almak istedim.

PC Toplama.jpg


Buna ekstra Corsair Graphite serisi Mtower 650w ve Hydro serisi h80 sıvı soğutma düşünüyorum yaklaşık 5.200 gibi bir fiyat çıkıyor (dolar:kızgın: ). Düşünceleriniz, sistem +/- lerini ve yeni tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence pek olmamış sistem. Sinerjiden alınsa daha ucuz olur. Buyurun ;
Ara Toplam4.457,36 TL
Toplam KDV802,32 TL
Sepet Toplam Fiyatı5.259,68 TL
[TBODY] [/TBODY]
 
Son düzenleme:
Oyun oynayacaksan işlemcini i5 4690K yapıp ekran kartını GTX980 yapmalısın bence oyun için ekran kartı çok daha önemlidir. Oyun için i7 ve i5 arasında bir fark yok render yapacaksan i7+780Ti öneririm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Parçaları Eksen Bilgisayardan almanı öneririm çünkü doların 2,35'ten hesaplandığı bir kampanya var şu anda. Sisteme gelecek olursakta SSD'yi Samsung 850 Evo ile değiştirebilirsin. Bide mekanik disk için biraz daha fazla verip WD Black almanı öneririm.
 
16 GB RAM'e gerek yok bence. 8 işini görür. Boş boş duracak olan RAM alanı için para vermeye gerek yok. Ayrıca tüm malzemeleri aynı yerden almak da ekonomik olmayabilir. Ayrı ayrı araştırıp almak biraz uğraştırsa da daha ucuza mâl edebilirsiniz.
980 al diyen arkadaşlar, 970'in sınırlarını zorlayan oyun var mı? Ne kadar artısı var 980'in? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Bir de 4. nesil bi işlemci su soğumaya ihtiyaç duyacak kadar ısınıyor mu? 1. nesile göre ısınma sorunu düşmüyor mu? Yani işlemcilerin nanometrik ölçüleri düştükçe daha az ısınma ve daha düşük güç tüketimi diye biliyoruz. Hala su soğutmaya ihtiyaç bırakıyor mu 4. nesil?(Overclock yapılmayacaksa.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3000 tlye daha iyisini yaparsın. Ben anlamıyorum ekran kartı nasıl veriyosunuzo kadar parayı 600 tllik r9 270 ben battlefield 4 te full artı full oynuyorum bana mısın demiyor. 980 napıyor ben anlamadım full +full +full full fulll mu yapıyor :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı