5000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
Maximum 5.000 tl
Valla dostum piyasada bi çok kart var ve güven vermiyor. Ben bu kartla şu an 2k da bir çok oyunu high da hakikaten 40 50 fps ile makinem de oynayabiliyorum. Kaldı ki 1080q de var sen düşün. Fiyatta indirim illa ki var. Ama zaten 3.500 tl bandında süper temiz ve evladiyelik sağlamlıkda super serisi kart bulman da imkansız. Kafam rahat etsin diyenler 300 500 tl daha fazla vermeye mecburlar. Ben de kart bakıyorum 4070 için. Şu an sıfırları 23k 26k aralığında. Millet verilir mi? Etmez vs vs vs diyor. O diyenler 2 3 ay sonra kartlar 27k 30k olunca ne yapacaklar çok merak ediyorum. Artık Türkiye de hiç bir şeyi ucuz alamazsın. Şimdi, şu an ne alırsan yanına kâr. Dolar çıktıkça bırak ekran kartı almayı, ram bile alamayacak duruma girecek oyuncuların %75 i.

Selam abicim çok teşekkür ederim bu güzel tekliflerin için darboğaz konusunda çok sıkıntı yaşatır mı bana malum işlemcim o kadar da iyi değil ne yazık ki. Bir de olur da almaya karar verirsem Erzurum'da yaşadığım için mecburen Param Güvende sistemi ile falan alabilirim en fazla.

Darboğazın azalması için 2. el Rx 6600 alınabilir.

Darboğazın azalması için 2. el RX 6600 alınabilir.

AMD kanadında RX 6600 dedik hocam peki NVIDIA kanadında ne önerirsiniz ya da bu bütçe yüzünden NVIDIA cephesinden çok AMD cehpesine mi yönelmek daha mantıklıdır?

Hocalarım RX 580'e ne dersiniz?

Son düzenleme:
Nvidia tarafından Gtx 1660 S önerirdim ben ancak Rx 6600'den daha geride olduğu için pek önermem.

NVIDIA tarafından GTX 1660S önerirdim ben ancak RX 6600'den daha geride olduğu için pek önermem.

Vallahi hocam darboğaz çok sıkmayacaksa dediğiniz ekran kartını almayı düşünmekteyim.

Kart satıldı kardeşim.

Sağlık olsun abicim şahane tekliflerin için tekrardan çok teşekkürler...
Rica ederim. Kartım 0 dan farksızdı. Vatanbilgisayar da çalışan bi arkadaşa denk geldi. Ordakiler de beni hep tanırlar zaten. Daha kartı almadan parasını yolladı çocuk sonradan da gelip aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…