5000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
Maximum 5.000 tl
Hocam yanlış anlamayın, sarı sitede çoluk çocuk enayi birilerine 1660 Superi 4000'den verebilirsin, 2024 senesinde bu kartın ikinci eline 4000 Tl verilmez, Aynı dönemlerde çıkan 2070 - 2060S - 2060 kartlar 5000 - 4000 seviyesinde geziyor. Bu kartlar mining döneminden geçse dahi fiyat performans canavarı bir RX 6600 var, 3500 - 4000 arasında çok rahat bir şekilde temizi alınır.

Kartınızın değeri maksimum 2500 - 3000. Ki bu fiyatlara bile zor satarsın, ikinci el piyasası çok düşük.
Valla dostum piyasada bi çok kart var ve güven vermiyor. Ben bu kartla şu an 2k da bir çok oyunu high da hakikaten 40 50 fps ile makinem de oynayabiliyorum. Kaldı ki 1080q de var sen düşün. Fiyatta indirim illa ki var. Ama zaten 3.500 tl bandında süper temiz ve evladiyelik sağlamlıkda super serisi kart bulman da imkansız. Kafam rahat etsin diyenler 300 500 tl daha fazla vermeye mecburlar. Ben de kart bakıyorum 4070 için. Şu an sıfırları 23k 26k aralığında. Millet verilir mi? Etmez vs vs vs diyor. O diyenler 2 3 ay sonra kartlar 27k 30k olunca ne yapacaklar çok merak ediyorum. Artık Türkiye de hiç bir şeyi ucuz alamazsın. Şimdi, şu an ne alırsan yanına kâr. Dolar çıktıkça bırak ekran kartı almayı, ram bile alamayacak duruma girecek oyuncuların %75 i.

Güzel kardeşim selam. Şu an benim kartım satışta NVIDIA GeForce MSI 1660 Super Gaming X. Sarı sitede var. 4.000 TL'ye koydum. Kıl bir adamımdır ki tüm cihazlarıma gözüm gibi bakarım. Düşünürsen az bir indirim yaparım. Ben gibi dürüst ve güzel alet edevat kullanan illaki vardır ama ben kartıma kefilim. Evime gel, dene, kullan. Full kutulu ve faturasına kadar mevcut. Vatandan almıştım. Bir bak istersen siteye de. Fotoları mevcut. Ürünümün de yıllarca arkasındayım.

Selam abicim çok teşekkür ederim bu güzel tekliflerin için darboğaz konusunda çok sıkıntı yaşatır mı bana malum işlemcim o kadar da iyi değil ne yazık ki. Bir de olur da almaya karar verirsem Erzurum'da yaşadığım için mecburen Param Güvende sistemi ile falan alabilirim en fazla.

Darboğazın azalması için 2. el RX 6600 alınabilir.

AMD kanadında RX 6600 dedik hocam peki NVIDIA kanadında ne önerirsiniz ya da bu bütçe yüzünden NVIDIA cephesinden çok AMD cehpesine mi yönelmek daha mantıklıdır?

Hocalarım RX 580'e ne dersiniz?

Son düzenleme:
AMD kanadında RX 6600 dedik hocam peki NVIDIA kanadında ne önerirsiniz ya da bu bütçe yüzünden NVIDIA cephesinden çok AMD cehpesine mi yönelmek daha mantıklıdır?

Hocalarım RX 580'e ne dersiniz?

Nvidia tarafından Gtx 1660 S önerirdim ben ancak Rx 6600'den daha geride olduğu için pek önermem.

Selam abicim çok teşekkür ederim bu güzel tekliflerin için darboğaz konusunda çok sıkıntı yaşatır mı bana malum işlemcim o kadar da iyi değil ne yazık ki. Bir de olur da almaya karar verirsem Erzurum'da yaşadığım için mecburen Param Güvende sistemi ile falan alabilirim en fazla.
Kart satıldı kardeşim. :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı