5000 TL F/P monitör önerisi

Bütçe
5000
Hocam merhaba sen ve konu sahibi, aldınız mı acaba bende bugün Acer VG272X siparişi verdim overclockla 2kya çıkıyormuş tabi orjinal 2k gibi olmak ama performansı olur yine ve benim ekran kartım Nvidia bu yüzden gsync var diye bunu tercih ettim birçok olumlu yönü var eğer deneyimlediyseniz yorumlarınızı bekliyorum
geldi ürün ama ben baska sehirdeyim, pazar günü deneyebileceğim

Hocam merhaba sen ve konu sahibi, aldınız mı acaba bende bugün Acer VG272X siparişi verdim overclockla 2kya çıkıyormuş tabii orijinal 2K gibi olmak ama performansı olur yine ve benim ekran kartım NVIDIA bu yüzden G-SYNC var diye bunu tercih ettim birçok olumlu yönü var eğer deneyimlediyseniz yorumlarınızı bekliyorum

Hocam ben sevdim ama siyahları çok tatmin etmiyor. Bunu aslında Samsung S8 telefonumun ekranına göre yorumluyorum. Siyah renki gri gibi. Bunun haricinde taş gibi ekran hocam.

@meraklı7725 hocam monitörden (doğru anladıysam Acer 272x) memnun musun, renk kalitesi nasıl? 240Hz modu sadece VRB açıkken mi çalışıyor yoksa FreeSync açıkken parlaklık kısılması olmadan 240Hz kullanabildiniz mi? Az önce sipariş verdim yardımcı olabilirseniz sevinirim, fotoğraf atma imkanınız varsa monitörün renk kalitesini gösteren bir fotoğraf da çok yardımcı olur.

Hocam yeni gördüm çok özür dilerim. Dediğiniz şeyleri çok anlamıyorum. NVIDIA kartım olduğu için bende FreeSync çalışıyor mu ondan emin değilim. 60 Hz'den 240'a çıkınca aydınlanma yaşadım ama 😄ekranın karardığını söyleyemem. Yarın unutmazsam resim de atarım hocam.

geldi ürün ama ben baska sehirdeyim, pazar günü deneyebileceğim
Benimde hafta içi gelir diye düşünüyorum umarım memnun kalırsınız
Hocam ben sevdim ama siyahları çok tatmin etmiyor. Bunu aslında Samsung S8 telefonumun ekranına göre yorumluyorum. Siyah renki gri gibi. Bunun haricinde taş gibi ekran hocam.

Hocam yeni gördüm çok özür dilerim. Dediğiniz şeyleri çok anlamıyorum. NVIDIA kartım olduğu için bende FreeSync çalışıyor mu ondan emin değilim. 60 Hz'den 240'a çıkınca aydınlanma yaşadım ama 😄ekranın karardığını söyleyemem. Yarın unutmazsam resim de atarım hocam.
Siyahlarda dediğiniz gibi bir olay bekliyordum açıkçası çok kaliteli bir monitör almadığımın farkındayım ama fiyat performans açısından ve ekran kartım Nvidia olduğu için tercih ettim. Hayırlı olsun hocam benimde aksilik olmazsa yarın elimde merakla bekliyorum

Benimde hafta içi gelir diye düşünüyorum umarım memnun kalırsınız

Siyahlarda dediğiniz gibi bir olay bekliyordum açıkçası çok kaliteli bir monitör almadığımın farkındayım ama fiyat performans açısından ve ekran kartım Nvidia olduğu için tercih ettim. Hayırlı olsun hocam benimde aksilik olmazsa yarın elimde merakla bekliyorum
Hayırlı olsun hocam.

Hocam merhaba sen ve konu sahibi, aldınız mı acaba bende bugün Acer VG272X siparişi verdim overclockla 2kya çıkıyormuş tabi orjinal 2k gibi olmak ama performansı olur yine ve benim ekran kartım Nvidia bu yüzden gsync var diye bunu tercih ettim birçok olumlu yönü var eğer deneyimlediyseniz yorumlarınızı bekliyoru
2k mevzusu gerçek mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı