5000 TL FX-8350 Sistem Toplama

RonaldPeterson

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bütçe 5000. 1 ay sonra alacağız şimdiden ayarlıyorum, araştırıyorum. Bütçe 5000 diye fazla abartmaya gerek yok diye düşünüyorum oyunları ''ultra'' ayarlarda oynatsın yeter, en az 3 yıl gidecek olması benim için önemli. Bu bütçeye GTX 980 de sığdırılır ama diğer parçaların kalitesi düşüyor o zaman. Intel sistem pek fark eder mi bilmiyorum, oyun amaçlı kullanacak. Değişmesini istemediğim parçalar; Monitör, mouse, klavye, RAM( 16 olsun marka fark etmez ve CL9 olması önemli), kasa ve güç kaynağı. Kasayı çok beğendim yeni bir kasa ve kaliteli duruyor. İsterseniz değiştirilebilir. Intel veya AMD fark etmez, işlemci olarak beni üzmesin yeter.

oyun 1.jpg

oyun 2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayriyetten cpu soğutucu neden alıyorsun ? Oc yapacaksan tmm.
2. Olarak yani genel olarak benim düşüncem 16 ram fazladir, oyun oynucak olsan bile, youtube technopat sayfasındakı ekran kartı incelemelerini izle istersen son çıkan oyunlar ultrada bile 4 gb civarında ram kullanıyor, yani ben hiç bir zaman 8 9 yada 12 13 gb ram kullanıpta 16 gb rami olan sistemi darboğaza düşüren oyun görmedim. O yüzden bence 8 gb lik tek modül ram yeter, yada 8 + 4 toplam 12 gb yaparsın. Onun dışında sistem canavar, hayırlı olsun şimdiden.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı