5000 TL Gaming Notebook Önerisi

Üniversite sebebiyle gaming laptop almalıyım. HP Pavilion 15-BC510NT Intel Core i5 9300H 8GB 512GB SSD Fiyatı

Aklımda bu model var fakat eski kasa diyorlar. Isınma olur mu ve ekstra RAM slotu var mıdır? Önerebileceğiniz başka ürünler varsa sevinirim. Teşekkürler.
Asus FX505DT-BQ030 modelini kullanıyorum. Cihaz sağlamlık olarak fiyat performans olarak çok iyi baya memnunum. Ryzen işlemci diye aklınızda şüphe uyandırmasın ısınma anlamında 78 dereceyi geçmiyor. Performans olarak İ5 8300h ile denk bir model. Sadece işlemci den gelen bir çızırtı sesi var o konuda şikayetim var fakat her gamer modelde oluyor muş.

Asus FX505DT-BQ030 modelini kullanıyorum. Cihaz sağlamlık olarak fiyat performans olarak çok iyi baya memnunum. Ryzen işlemci diye aklınızda şüphe uyandırmasın ısınma anlamında 78 dereceyi geçmiyor. Performans olarak İ5 8300h ile denk bir model. Sadece işlemci den gelen bir çızırtı sesi var o konuda şikayetim var fakat her gamer modelde oluyor muş.
Aynen dediğiniz gibi R7 3750H İ5 8300H ile denk bir işlemci GTX 1650 ile iyi uyum sağlar.

fakat AMD işlemcilerde ram az kullanılıyormuş ve herkes masaüstünde AMD, laptopta intel seçin diyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı