5000 TL GTX 1060 Sistem Tavsiyesi

Haklı bir isyan benim sistemi al. Ryzen gereksiz olur senin için şuan. 1080P oyunculuk için 8. nesil daha avantajlıdır.

- GTX 1060 6 GB
- 16 GB RAM
- P400
- Evga 500B
- 960 Evo 250 GB
- P300 1 TB
- İ5 8400
- Gigabyte Z370
bu önerdiğinizin 5000'i geçmeyeceğine pek ısınamadım şuan zaten tüm ürünleri bir arada bulamıyorum bile ama ayrı ayrı alsam da aşacak gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 8. nesil al diyorsunuz fakat yanında da işlemci parası kadar anakart alması gerekiyor. Ama AMD'de 400 lira seviyelerinde çok düzgün bir anakart alabilir.

İncehesap.com diye bir siteden topladım ve sonuç tatmin edici tabi teknik detaylarda sorun çıkar mı bilmiyorum. RAM uyumluluğunu da kontrol ettim ki zaten Overclock gibi şeylere bulaşmayı da düşünmediğim. 2400 uygun buldum. i3 8100 oyunlarda 8400 ile aynı performansı veriyor ve inanın oyundan başka bir şey istemiyorum bu sistem için zaten şu an kullandığım bilgisayar günlük işlerimi görüyor ve bu sistem ondan her türlü iyi olacağından sadece oyun performansına odaklanıyorum. Şu an tek derdim FPS çok olsun. Kasma donma olmasın.

Dosya Ekleri

• İntel.PNG
    40,8 KB · Görüntüleme: 273
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 8. nesil al diyorsunuz fakat yanında da işlemci parası kadar anakart alması gerekiyor. Ama AMD'de 400 lira seviyelerinde çok düzgün bir anakart alabilir.
AMD ile aralarında 90 TL fark var. Buna değer.

Gigabyte Z370P D3 LGA 1151 (Soket H4) ATX 64GB DDR4 Anakart Z370P D3 - Nanokatalog
İ5 8400 ile İ3 8100 arasında oyun anlamında fark var. O sistem çok kötü toplanmış.

Asıl i5 8400 alınmayacak bir işlemci neden illa diretiyorsun? @astigmat13
Bahsettiğin şeyler 8600K için geçerli. Ama i5 8400 iyi bir işlemci değil. Fiyatını hak etmiyor. Onun yerine R5 sistem daha mantıklı. Her yerde her durumda Intel önerip duruyorsun. Bir de bana laf atıyodun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…