GTA, Witcher 3 vb üst seviye oyunlarda min. High ayarlarda çok rahat (istemim 70-80 fps üstü)Pc toplamak istiyorum. Bir sistem topladım fakat hala emin değilim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
İşlemci olarak 6600k seçmişsiniz ve işlemcide ''k'' ibaresi olduğu için ''z'' serisi anakart seçmeniz lazım. Eğer oc yapmayacaksanız anakartı değiştirmeyip işlemciyi 6600 veya 6500 yapabilirsiniz.
İnternetten gördüğüm benchmarklarda 980 daha iyi bi perf sergiliyor gibi hissettim ben , bi arkadaş daha 1070 düşünebilirsin demişti, neden 1070 almalıyım
İşlemci olarak 6600k seçmişsiniz ve işlemcide ''k'' ibaresi olduğu için ''z'' serisi anakart seçmeniz lazım. Eğer oc yapmayacaksanız anakartı değiştirmeyip işlemciyi 6600 veya 6500 yapabilirsiniz.
İnternetten gördüğüm benchmarklarda 980 daha iyi bi perf sergiliyor gibi hissettim ben , bi arkadaş daha 1070 düşünebilirsin demişti, neden 1070 almalıyım
Gtx 1070 , 980ti bile geçerken , 980 daha iyi nasıl diyorsunuz anlamıyorum. Artık 900 lu seri bitti sayılır. Nvidia da bunu istediği için eski kartlardan daha performanslı yaptı. Bu saatten sonra 980 980ti almak mantıklı değil. Sadece israf
O.C yapacak mısın eğer yapacaksan K serisi bir işlemci almalısın sanırım pek bilgi sahibi değilsin bu konuda. GTX 1070'le sana güzel bir bilgisayar toplamayı deneyeceğim.
Ayrıca O.C yapacaksanız sisteminiz güzel bütçenize de tam uyuyor.