5000 TL GTX 980 sistem değerlendirme

O.C yapacak mısın eğer yapacaksan K serisi bir işlemci almalısın sanırım pek bilgi sahibi değilsin bu konuda. GTX 1070'le sana güzel bir bilgisayar toplamayı deneyeceğim.
Ayrıca O.C yapacaksanız sisteminiz güzel bütçenize de tam uyuyor.
O.C yaparmiyim bilmiyorum ama gtx1070 almaya karar verdim bu kesin , şuanki sistemde eksik bir şey var mı ? Çünkü en az 4 5 sene kullanmak istiyorum bu bilgisayarı.

Kesin karar ver çünkü işlemci ve anakartı değiştirmen gerekir O.C istemiyorsan.
O.C yapmadan çok performans kaybetmeyeceksem bütçemi de düşünerek yapmam o zaman . Dediğin gibi çok anlamıyorum bu işlerden , bu sistemi aldığımda illa O.C yapmam gerekir mi? Ya da farklı bi işlemci&anakart önerin var m?

Hayır bence gerek yok O.C'a i5 6600 ve H170 Gaming M3 işinizi görecektir.
o.c siz 1070.PNG

200 lira gibi bir fark oldu sadece işlemci ve anakartı değiştirince , 200 lira verip 6600K ve diğer anakartı almak nasıl olur sizce ?tabii bunlara ek olarak 1070 var ama sepete ekleyemiyorum.

Soğutucuyu çıkart, RAM'i 2133 mhz yap ve Kasa ile PSU'yu ayrı tutarsan bir de GTX1070'i koyarsan o sistemin tadından yenmez. Paran cebinde kalsın sistem gayet güzel oldu.
Ayrıca RAM olarak sana tavsiyem Kingston HyperX Savage alman fakat Vatan'da oldukça pahalı Hepsiburada'dan alman daha iyi olacaktır

Soğutucuyu çıkart, RAM'i 2133 mhz yap ve Kasa ile PSU'yu ayrı tutarsan bir de GTX1070'i koyarsan o sistemin tadından yenmez. Paran cebinde kalsın sistem gayet güzel oldu.
Ayrıca RAM olarak sana tavsiyem Kingston HyperX Savage alman fakat Vatan'da oldukça pahalı Hepsiburada'dan alman daha iyi olacaktır

hepsini aynı yerden alıp düzgün toplanmasını istiyorum sanırım ramleri değiştirmeyeceğim ama soğutucuyu çıkarmam problem yaratmaz mı ? birde Kasanın içindeki PSU yetmezmi sisteme ?

Hayır problem yaratmaz içinden stok fan çıkıyor ama çok sessiz olmasını istiyorsanız bir tane soğutucu alın. Kasa ve PSU'ya gelirsek ayrı tutmak her zaman daha verimlidir.

Hayır problem yaratmaz içinden stok fan çıkıyor ama çok sessiz olmasını istiyorsanız bir tane soğutucu alın. Kasa ve PSU'ya gelirsek ayrı tutmak her zaman daha verimlidir.
sessiz olmasını istiyorum önerin ve yardımın için çok teşekkürler. peki kasa ve PSU için önerini alabilirmiyim ?

Kasa kendi zevkine kalmış ama güç kaynağı için Aerocool 600W 80+Plus Güç Kaynağı'nı önerebilirim.
Kasa için tavsiye ettiğim markalar;
Zalman
Cooler Master

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı