Arkadaşlar selam ismim Cavit. Kardeşime oyun oynaması için masaüstü hazır sistem almak istiyorum bütçem 5.000TL. PUBG Mobile Zula CS:GO gibi oyunları rahat oynatacak direkt satın alabileceğim net bir öneriniz varsa çok sevinirim. Kaç gündür araştırma yapıyorum kaziklanmak istemiyorum çok da anlamıyorum bu işlerden ve sormadan almak istemedim. Yardımcı olur musunuz?
Sinerji Newgen APU Ryzen 5 5600G 16GB 240GB SATA SSD fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
İleriye dönük olmasını istiyorsanız bunun kasasını değiştirip alın.
Arkadaşlar selam ismim Cavit. Kardeşime oyun oynaması için masaüstü hazır sistem almak istiyorum bütçem 5.000TL. PUBG Mobile Zula CS:GO gibi oyunları rahat oynatacak direkt satın alabileceğim net bir öneriniz varsa çok sevinirim. Kaç gündür araştırma yapıyorum kaziklanmak istemiyorum çok da anlamıyorum bu işlerden ve sormadan almak istemedim. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar destekleriniz icin teşekkür ederim biraz daha açıklık getireyim 5.500 bandına kadar çıkarabilirim bütçemi monitör dahil önerilerinize açığım