5000 TL i5 ve GTX 1060 sistem toplama

Hiç dengesiz olmaz. Biraz araştırma yaparsan öğrenirsin. Ayrıca sistem toplama tecrübem var. Mesajlarıma bak bakalım sonra konuş. :) Eğer ki bütçe aşma gibi bir şansı yoksa artık İ5 8400 alır.
O sistem toplama tecrübesini felan sana söylememiştim, niye üzerine alındın bilmiyorum :D
Ayrıca -benim zevkime göre- dengesiz olur. Örneğin ben 850 EVO'dan başka SSD seçmem veya Team gibi markalardan RAM almam. Tercih meselesi, kişiye göre değişir. Ama kesin olan bir şey var, tam takım olmaz.
@DeadFrozen Hocam gümrük, kargo, vergi gibi şeyleri bilmeden direk kopyala yapıştır yapmak kolay. O konuyu çok araştırdım. Direk bodoslama Amazon.com'dan alırsanız karşınıza farklı fiyatlar çıkabilir veya gümrükle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz :) Amazon.de varken de .com'dan önermen ayrı bir ilginç. Lütfen, yurtdışından PC toplarken detayları bilmiyorsanız önermeyin.

@DeadFrozen Eski bir konu. Şu an sadece temel bilgileri öğretebilecek bir rehber.
Yalnız onun bir de gümrük işi var hocam. Onu hesaba katmıyorsunuz.

@DeadFrozen Yalan olmasın, tam hatırlamıyorum. Uzun bir süre önce araştırmıştım. Belki eski mesajlarımda bulabilirsiniz. Ama bu gümrükten geçme geçmeme, vergi VB. olaylar var. Sadece vergileri eklediğinizde olmuyor.

Evet var zaten oyle dedim :D
Sadece PC icin gecerli ama. Cok pahaliysa ben de bakmiyorum zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı