5000 TL İ7 6700, GTX 1070 Sistem Toplama

Buyur dostum (Teknobiyotik.com) :

Eklediğim soğutucu gayet kaliteli bir soğutucudur. Uygun O.C. yapıldığında herhangi bir sorun yaşamazsın. Şimdi değil, ilerde lazım olursa bilen birine yaptırabilirsin veya o zamana kadar o.c işini çözersin. Zaten otomatik uygun bir değere O.C. yapabiliyor eklediğim ve benzeri anakartlar.

Peki ben bu parçaları alırken son nesil veya son sürüm olduklarını nasıl anlarım? (İşlemci vb.)

İ7 6700 4GHz ile MSI GTX 1070 'e Anakart olarak H170A D4 rahatlıkla gider diyorsunuz. SSD olarak Samsung 850 EVO 250GB yeterlidir. Harici SSD olarak 1TB tercih edersem geriye Ramler,Soğutucu ve Kasa kalıyor. Bunlar konusunda kararsızım. Aslında Anakart konusundada kararsızım fakat sizin cevaplarınızı bekliyorum.

Bu sistemi almanızı öneririm. İstediğim güç kaynağını bulamadığım için bu güç kaynağını seçtim. Güç kaynağı olarak zalman zm700glx 700w +80 plus almanızı tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…