5000 TL İ7 6700, GTX 1070 Sistem Toplama

Buyur dostum (Teknobiyotik.com) :

5023.jpg

Şimdi kafamda O.C. yapmayı bilmediğimden K sızmı alsam ayrıca 24 saat bilgisayar başında olduğumdan O.C. yaptırdığımda ısınma sorunu yaşarmıyım? Kafamda çok sorular var.

Yardım edebilecek bu konuda bilgili bir arkadaş varmı?

Eklediğim soğutucu gayet kaliteli bir soğutucudur. Uygun O.C. yapıldığında herhangi bir sorun yaşamazsın. Şimdi değil, ilerde lazım olursa bilen birine yaptırabilirsin veya o zamana kadar o.c işini çözersin. Zaten otomatik uygun bir değere O.C. yapabiliyor eklediğim ve benzeri anakartlar.

İ7 6700 4GHz ile MSI GTX 1070 'e Anakart olarak H170A D4 rahatlıkla gider diyorsunuz. SSD olarak Samsung 850 EVO 250GB yeterlidir. Harici SSD olarak 1TB tercih edersem geriye Ramler,Soğutucu ve Kasa kalıyor. Bunlar konusunda kararsızım. Aslında Anakart konusundada kararsızım fakat sizin cevaplarınızı bekliyorum.

image.png
Bu sistemi almanızı öneririm. İstediğim güç kaynağını bulamadığım için bu güç kaynağını seçtim. Güç kaynağı olarak zalman zm700glx 700w +80 plus almanızı tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı